Sziasztok,
beköszönök a hazai topikba is.
A piaci mozgás helyes megfejtői között amerikai államkötvényeket shortolnak ki.
:D
Már nem értek semmit de nem is kell.
Kevés idő van ezekre a dolgokra mostanában...
Jó trédeket mindenkinek!!!
Sziasztok,
beköszönök a hazai topikba is.
A piaci mozgás helyes megfejtői között amerikai államkötvényeket shortolnak ki.
:D
Már nem értek semmit de nem is kell.
Kevés idő van ezekre a dolgokra mostanában...
Jó trédeket mindenkinek!!!
először 35 aljára,de az 50-es fibóig "illene" visszamennie.Akkor nagyjából a h4 25ema is ott lesz,ha azt töri,akkor a h1200ema lehet még a cél. Legalább is erre spekulálok.
Betettem a short ordereket 36 37 38-ra És nyitottam egy shortpozit is 1,3654-nél. Én kitartok az elképzelésemnél. Lesz ami lesz.
ezt bekaptam: tegnapi 1,3649 es limit orderem teljesult,
hurra mindjart - os is, tegnap meg jo otletnek tunk, ma meg elfelejtettem, 1,3710 nel dobom,
38 ig nem engedem el, ha azon atthuz teli gyertyaval akkor 1,50
Jól sejtettem,akkor te is shortos szemmel nézed. Már majdnem long aggyal kezdtem gondolkodni.:DDD
Mik ezek?
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - iWiW, Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.
"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)
"Megosztás az iWiW-en" gomb. Ezzel a gombbal a legnépszerűbb magyar közösségi oldalon, az iWiW-en tudsz tartalmat
megosztani. A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.
Brian Lenihan ugyanakkor jelezte, hogy az ír kormány kitart a pénzintézet mellett a meggyengülése ellenére. "Az Anglo bármilyen kudarca tönkretenné az államot. A bank nem önmagáért fontos, hanem a nemzeti mérleghez viszonyított nagysága miatt. Egyetlen ország sem számolhat egy ilyen intézmény kudarcával" – szögezte le.
Az FT-nek adott interjújában Lenihan hangsúlyozta, hogy Írország pénzügyi helyzete jobb az euróövezet más periférikus gazdaságainál. Az ír nemzeti bank jelezte, hogy az Anglo Irish Bank megsegítése akár 34 milliárd euróba is kerülhet. A tervek szerint azonnal segítségként a kormány 25,9 milliárd eurónyi nemteljesítő hitelt csoportosít át a nemzeti eszközkezelőbe – ezzel azonnal felére csökken a bank mérete. A további terheket fokozatosan emelnék le az Anglo Irish-ról.
Az ír pénzügyi kormányzat nyilatkozataival igyekszik megnyugtatni a piacok, így közölte, hogy az Allied Irish Banket 2-3 milliárd eurós tőkeinjekcióval támogatják meg azért, hogy teljesíteni tudja a pénzügyi felügyelet feltételét, amely az év végéig 7,4 milliárd eurónyi új tőke megszerzését írja elő. Az ellenzék azt szeretné elérni, hogy a kötvénytulajdonosok is viseljék a bank veszteségeiből keletkező terheket, de Lenihan hangsúlyozta, hogy teljes mértékben ki fogják fizetni a kötvényeseket.
Mindamellett Nouriel Roubini mai cikkében úgy vélekedik, hogy az Anglo Irish bankon 70 milliárd eurónyi lyuk tátong. Az unió periferiális államaiban azonban mostanra ismét a tavasszal tapasztalt szintre ugrottak a szuverén hitelek kamatfelárai. Hamisnak bizonyultak a pénzügyi szektor egészségességét alátámasztani hivatott „stressztesztek” is, amelyekkel eredetileg azt akarták igazolni, hogy az európai bankoknak mindössze 3,5 milliárd eurónyi friss tőkére van szükségük.
De igen, lefelé menetben ellenállás.:)
Erre megy ki a játék.
A bő félhónapos korrekció után ismét szárnyal a 10 éves amerikai állampapír árfolyama. Az elmúlt napokban ismét a korábbi csúcs szint közelébe emelkedett a jegyzés és jelenleg az emelkedő trendvonal közvetlen árnyékában mozog a határidős árfolyam.
1,35 nem inkább támasz? Most egy kicsit belezavarodtam....
Eurjpy zárva 113-on Eurusd-t is bezártam! Úgy is tudom,hogy a stoppomra vadászott. Most majd tuti elkezd esni,hogy engem bosszantson.
Az usdjpy meg szép csendben vissza kúszik a mélyponthoz. Kezd elaludni a tábortűz,dobjanak már rá egy kis pénzt.
szerintem már le sem fekszenek odakint, nehogy EU bedöntse őket :)
Komolyan hátrányom van belőle, hogy nem csak a chartot nézem.
Egyébként nézd meg percesen. Mintha USA ker. időben lennénk.
Kisebbségek lettünk :)
Hova is fordulhatunk segélyért? :))
Sajnos úgy tűnik, hogy aki a mai világban gondolkodik, és átlátja a dolgokat, hátrányos helyzetbe kerül.:)
Japók, mennyire örülhetnek, hogy az akciójuk sz@rt sem ért a $-al szemben!
Pedig ahogy te is írtad, nem egynapost itert szoktak csinálni a japcsik, én vételt be is tettem az 50- napos fölé, ha folytatják, nem maradjak ki, de inkább shortolni kellet volna! Svájc szindróma náluk is bejátszott, kíváncsi leszek ,hogy ezek-után megint megpróbálják e ha 83 alá megy az ár.
Azért beteszek egy vételi ordert hátha, bár ha ezt így fogják folytatni 1-1 napokon akkor sok jelentősége nem lesz
Mert akkor zsákkal fogják önteni a dollárt, mivel biztosak lesznek a pénzpumpában.
Ezért is száguld az euró.:))
Az Allied Irishbe várhatóan hárommilliárd eurót kell betolni az adófizetők pénzéből, az Anglo Irish újabb feltőkésítésére pedig 6,4 milliárdot kell fordítani alapesetben, illetve további ötmilliárdot, ha további jelenleg nem ismert veszteségekre derül fény. Az utóbbi pénzintézetbe 22,9 milliárd eurót fektetett be az állam 2009. januárja a bank állami tulajdonba kerülése óta.
boritekolhatod, h jo lesz minden usa adat, most ebben a bull -os hangulatban nem mondanak rosszat ezt mar megfigyeltem, majd egy medve piacon minden adat hirtelen rossz lesz.
kozmetika munka rendel........
de h ezek mindkit hulyenek nezhetnek
(aztan lehet csak en latok mindenhol osszeeskuves elmeleteket.)