na előbb indítottam egy shortot mégis....
pozi egyharmada napi min, körül zárva. Nyitások feljebb (lejjebb meg zárások).
Du jövök.
..mondjuk beetetés volt a mult heti upp? : )
No amugy sztm mult heten egyszeruen kifulladt a bika, nem sikerült már új csúcsra menni, hetes gyertyák szép szitakötőt formáznak. Egy lefele nyitás erősíti a szitakötő fordítós jelzését, és ha összességében piros gyertyát csinálunk a héten, akkor heti szinten is fordulattal kell számolni.
Jóreggelt,konkrét okot nem tudok,de nem szabad elfelejteni hogy erős medve van,akármelyik pillanatban akármilyen hírre szakadhatunk egy pillanat alatt,egy óra alatt iszonyat hangulatváltozások történnek,szívatva van longos shortos....
jóreggel, szépet fordultak a chartok
tud valaki valamit az okról?
az nem. de a két közgyűlés után lehetnek szkenáriók:
- otp-t nem szavazták meg ( 10 %-ot) tehát venni kell ezerrel, hogy a másikat kiszorítsák. Kérdés ki birja tovább pénzzel.
- a leendő nagy tulajdonos nem aktívan trédel.
- a leendő nagy tulandonos beborítja a piacot, hogy lejjebb visszavegye illetve az otp srv vásárlással támassza az árfolyamot és fogyjon a pénze.
Ha viszont a mol és az otp csereberélni akar, akkor mindkét árat szinten kell tartani (vagy pariban). És a molnak erre van felhatalmazása, tehát ez lenne az egyszerűbb út. Otp vesz, mol cserél.
Ezek jelentős hatással lehetnek a bux-ra. + Mtel várható esése.
Összefoglalva mindkét irány mellett jelentős érvek szólhatnak.
igazából nem esett el egyik blue és a bux támasza sem, egyelőre nyitott a kérdés (2 hét)
tartják a piacokat foggal-körömmel
nincs más lehetőségük, meg amúgy is itt van a holiday szezon mingyá :)))
na erre nem számítottam. Lejjebb húztam a short zárást és nem jött le odáig. De hogy visszamegy a nyitóra meg usa is...
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből 2 héten belül.
1 konti, 990-ről
már unatkoztam :)
csak felkötötték záróra a karbantartók
ne kérdezd, szétszívtam magam a stoppokkal...
én viszont gondban vagyok.
Mennék el. Stoppot a felszúrások miatt nem tennék a shortra, de zárást sem érzem. (13 fölöttiek).
12700-12800?
shortokat Én is visszanyitottam, nem bírtam magammal...
hát igen, tévedésből napi max körül bővítettem a tegnapi shortot. Zárásra meg helyre állt az esés...