Az elemzők egyöntetű véleménye szerint a Moody’s hamarosan leminősítheti Spanyolországot.
Ennek tükrében mi lesz, ha mégsem?:DD
Az elemzők egyöntetű véleménye szerint a Moody’s hamarosan leminősítheti Spanyolországot.
Ennek tükrében mi lesz, ha mégsem?:DD
1319.35...arany short....stop csúcs felett...egy próbát megér...ez már "beteges" szint.
Az aranyat mi a tökömért veszik? Minden rv longot lefedeznek gold longgal? Mást nem tudok elképzelni! Mindenki f@sik, de azért vesznek!
A sok illene után, most már tényleg illene megcsinálni.:))
Addig minimum illene, de 1,34-ig illene visszamennie, ha tovább akar rallyzni.
Még egy...ha goldot, rv-t is veszik, ott valami nem ok! Én várok, bár egy eurusd shortot azé nyitottam 1.3618-on....stop 1.3640...
Eurusd visszatesztet elvárnék 1.35-ig. Görögök csődben, lehet ezen tényt fényezni de nem érdemes. Írek, spanyolok, és szvsz olaszok is kussolnak, vagyis nincs rendben. Ez a funda, ami nem számít. A likvid tőke csak a pénzpiacon talál helyet magának, FED is vesz, mindenki vesz mindent. Lufi készül aud, eur, rv fronton...idén nem pukkad ki, de le lesz tépve a "nép" mégegyszer ez meggyőződésem! :)
usdchf-ben mi volt ez az 5perces gyertya. Arra jó volt nekem,hogy kiszedjen egy vesztes pozim nullában. :))
Megcsinálják, ha Írországban nem robban egy görög bomba, és a spanyolokat békén hagyja a Moody's. Akkor még tovább is húzzák 1,4 fölé. És utána lehet, hogy alulról metszi naposon az MA55 az MA200-at, akkor viszont a csillagos égig.
Tényleg nem új, csak egyre szembetűnőbb. Vagyis egyre nyíltabban csinálják.
Szijjasztok!
usdx célár 75....szerintem meg is csinálják kerül amibe kerül...eurusd fibo 1.38 felett az is meglesz! Mire, azt nem tudom, TA alapon csupán.
ez maga intervencio: a fed reszerol, csak o burkoltan csinalja, sumakba
A paritásig! :))) Mindenki heti meg havi idősíkon kereskedik? Ennek így nagy zakó lesz a vége. A dollárt teljesen padlóra küldik.Még a végén itt is egy intervenció lesz.
Az ausztráloknál nem lehetne valami rossz adatot összeguberálni?
Manipulálják a devizapiot. A görög helyzetről pl. hírt nem lehet hallani mostanában.
Ötmilliárd eurós tőkeinjekcióval segíti meg az összeomlás szélén táncoló, feldarabolására váró Anglo Irish Bankot a szigetország jegybankja - írja a Financial Times. A tervet a lap szerint csütörtökön jelentik majd be.
És erre elszáll az euró.
Ha a Moody's nem fogja leminősíteni Spanyolországot, akkor az euróval együtt elszáll a fellegekbe.