Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#307463 Zabás Előzmény: #307458

és már meg is tette, szerintem még lejjebb fog menni, főleg, ha a mai gyertya így marad, akkor a 900 -is elérhető lesz, egy iszonyatos leszúrásban.

Napos/hetes/havin is kint van a BB-ből!!!!

#307458 hAliG Előzmény: #307429

Visszajöttem ide... :)

Lehet, hogy betölti a rést, aztán megy tovább.

Re: árazódás

#307418 hAliG Előzmény: #307404

Köszi a chartokat!

Visszaugrok, ha úgy van :)

Lehet hülyeség, de átnéztem KEG-be, és feltettem rulettre egy adag pénzt...

árazódás

#307362 Krumenaker

Látszólag hírekre mozdult a kurzus, de szerintem a növekedési sztori realitása árazódik most be. Tele van a BÉT álompapírokkal, és a befektetőknek már a f@sza tele volt a lufifújásokkal (amiben, csak mellékesen megjegyzem, a legnagyobb cégek is részt vettek, lásd pl. OTP 2007-es terveit, miszerint az orosz piacon 10 % részesedést szereznek majd).

A béka segge alá bementek az árfolyamok, olyan cégeknél is (pl. Rába), amelyek fundásan erősek, termelő vállalatok és jó a menedzsmentjük. A Pannergynek esélye van, hogy álompapírból valós, termelő céggé váljon, ezt árazza most a piac. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kapják meg a hitelt (illeve valami komolyabb állami támogatást), amivel a kismillió szerződés alapján, amelyeket önkormányzatokkal kötöttek, elkezdhetnének egy csomó beígért fúrást.

#307347 akpo7 Előzmény: #307333

Annak idejen szinte egy lendulettel duplazott, szoval en a sajat bevallt taktikamat kovetve es a 1/3-at kidobtam 10% nyerovel a tobbit meg tartom, amig csak lehet es nem kezdek el szorakozni stopokkal meg ki-be ugralasokkal ilyen alacsony beker mellett.

#307333 rbbj11 Előzmény: #307331

nem szerencsés, h. mindig az ellenkező irányra számítotok, mint a piac iránya...

Amíg nem emelkedett, addig felfelé, amikor meg emelkedik, akkor az öntésre vártok...

Még a héten belecsíp az 1150be, utána kérdés, mi lesz

#307331 hAliG Előzmény: #307328

Eladó több a könyvben, de veszik megfelé őket...

Mondjuk én számítok egy nagyobb öntésre.