Nem, nem. Képek nem nyilvánosak, csak a résztvevők számára. Szégyellős tagok max a beszámolókból tájékozódhatnak.. :-)
Nem, nem. Képek nem nyilvánosak, csak a résztvevők számára. Szégyellős tagok max a beszámolókból tájékozódhatnak.. :-)
Óóóh nagyon rendes tőled, hogy fel ajánlod, hogy felvennél és elvinnél a találkozóra, de talán majd 10 év múlva :D. Mondom, ha itt lenne Egerben arra elmennék, de most csak azért mondom , mert úgy is tudom, hogy Egerben biztos hogy nem lesz találkozó :)), ez olyan biztos, hogy most itt ülök a gép előtt :) ! De ha jól látom , akkor egyenlőre olyan emberek mennek akikkel már beszéltem itt a fórumon, majd képeket dobhatnátok fel azért :)
sajnos---ha így megy--soha!
Aha. Azt megnézem, hogy x ezerrel magasabb bérért mikor fognak a rendőrök fellépni a garázda bodzaszedőkkel szemben.
Jujj, gondoltam. :-)
A többség 30 felett van, mint én is, s nagyon fiatalos. :-) Téma aztán van minden, tőzsde is csak annyi volt, mint más. Egy baráti összejövetelt képzelj el, hasonló érdeklődésű emberekkel.
A helyszín adott, mert Csokigyáros ajánlotta fel, Tokaj közelében van. Biztos, h többen össze fogunk majd szerveződni, h ne kelljen annyi autóval menni, ha kocsival megyek, megállhatok Egerben.. :-)
Nem fogom magam leleplezni :) .
Amúgy is gondolom többség 40 felett van, meg hát gondolom jobban a tőzsde stratégia lesz a téma. Meg hát Debrecen, még mindig nincs olyan közel hozzám, mint pl : Eger :)
Egerbe miért nem akartok jönni ? Mi a gondotok Egerrel ?
A társadalmi elszegényedés miatt szaporodni fognak a bűncselekmények.
No comment.
Kollegina! A mostani Stocklandyard találka viszonylag közel lesz hozzád. Ha jössz, pártpolitikai kérdéseket is megtárgyalhatsz a bandával! :-)
Pintér "Két Hét Alatt Rend Lesz" Sándor már arról beszél, hogy nőni fog a bűncselekmények száma !
A belügyminiszter szerint a társadalmi elszegényedés miatt szaporodni fognak a bűncselekmények, amelyek megfékezéséhez erkölcsileg támadhatatlan és jól fizetett rendőrségre van szükség. Pintér Sándor arra nem lát esélyt, hogy 2011 januárjától nőjön a rendőrök fizetése.
A belügyi tárca vezetője a Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának (SZÉF) pénteki ülésén rámutatott: "az országban jelentősen vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható".
Pintér szerint emiatt egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény és - mint fogalmazott - "nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más". Mindezek megfékezéséhez elszegényedett rendőrséggel nem lehet nekikezdeni - szögezte le.
A belügyminiszter a tanácskozáson a szakszervezeti oldal kérdésére válaszolva kifejtette: maga is azt szeretné, ha a szakszervezetekkel közösen tudna küzdeni az állomány jobb életkörülményei érdekében. Mint mondta, neki is az a célja, hogy jobb életkörülményeket biztosítsanak a rendőröknek.
Statisztikai adatként megemlítette, hogy egy rendőr átlagosan 100 ezer forintot visz haza havonta, ezért ő maga is partner abban, hogy ez az összeg egyre több legyen. Arra azonban Pintér Sándor nem lát esélyt, hogy 2011 januárjától nőjön a rendőrök fizetése.
(MTI nyomán)
No de milyen igazuk van. A komcsik zöld alapú plakáttal, meg fehér színű, miniatűr jelvénnyel próbálkoznak? Csak látszódjon az igazság!
szoktam nézni Egyenes beszédet, elég kemény kérdéseket tesz fel Mszmp-seknek is. Előítélettel kezdtem el nézni, mondom biztos valami baloldali kampányműsor , de kellemesen csalódtam.
http://mandiner.blog.hu/2010/09/25/gonoszsag_1
Ez 10 pontos =)
No, azért a szociknak annyira nem szól be, viszont a libsi megélhetési politikusokat láthatóan nem kedveli. :)
Antónia szerintem jó adottságokkal rendelkezik, ha érted mire gondolok. :D Az ő leváltását nem értem, Krizsó is nagyon értelmes, de nekem kicsit görcsös a stílusa, kedvencem Kálmán Olga ő beszól mindenkinek , bírom a műsorait.
Hogy mi van a postban: egy videó Tomcat megütötte Novák elődöt címmel.
http://vastagbor.blog.hu/2010/09/24/tomi_cica_vs_a_kisdobos
Nem vagyok semmilyen erőszak híve, de egy félmosolyt megérdemel a performansz. :)
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=138934&is=1
Erre a PF fórum első kommentárját idézném:
"Menekülnek a patkányok nyugdíjba, de előtte nyugodt szívvel megszavazták nekünk a 65 évet, ami egyenlő a temetővel!!!!!!
NAGYON HUMÁNUS!!!!!"
- Mészáros Antónia, Krizsó Szilvia számomra egyik sem volt szimpatikus, de mindig megkérdezték azt amit kellet pártól függetlenül. Hiányozni fognak! :(
Nagytakarítás volt a köztévében. Aki eddig jól pozícionált, az maradhatott, aki nem, repült.
- Mészáros Antónia: szvsz jól csinálta az Estét, jókat és keményeket kérdezett. Attól, hogy apuci az ATV-ben van, még nem biztos, hogy Antónia is ugyanígy gondolkodik, ahogy az öreg.
- Krizsó Szilvia: Ő a szólás szabadságát vitte, de viszonylag jól megúszta, mert a Ma Reggelben kapott helyet.
- Bethlen János: Ő hová lett? Már nem láttam jó pár hete... Csak nem a Nap-Keltés múlt a bűne? Pedig ő is egy jó riporter.
- Obersovszky Péter: Az Echo Tv-s produkcióért meglett a jutalma, mint Németh Miklós Attilának.
- Baló György: A Kassza c. műsora szvsz egész jó volt, nem hülyítés ment benne, hanem tényleg szakértők vitáztak, mondták el a véleményüket a dolgokról, nem köntörfalazva. Ő is lekerült a képernyőről.
De ott a Szempont, amibe benyomták a volt KDNP-s szóvivőt, akit ki nem állhatok, mert már a látványától is rosszul vagyok.
Micsoda szerencse, hogy a köztévé nincs a kormány befolyása alatt és teljesen független...
Már riportot készíteni is veszélyes lesz lassan.
http://index.hu/kultur/media/2010/09/23/meszaros_antoniat_szorakoztato_musorba_szamuztek/