Kövessetek, és hamarabb odaérünk.:)
tőzsdék is itt má nyekeregnek itt a erőltetés csak,nasdaq napos rsi 79,keddig bekéne induljon a fúzió,max egy új csúcs
hát ez a lényeg benne:)a váratlan,úgy fog egyszer ha nem is ma
tőzsdére értem,eurusd-hoz nemértek
Hetesen elég longos. Long trendnek teljesen jó. 18-ról indult 30-nál korrekciózott és most folytatja útját.Azért most már húzzák fel 35-ig!
ta ér,de a pszihó viszi,akik húzzák direkt....ilyen meredek emelkedést,pff ilyen %ba,manipulálva lehet
Ilyenkor szokott egyik pillanatról a másikra fordulni. Valószínű, hogy nem ma.
nem fog lefordulni sehonnan, ez most full bika, latszik nagyon adjak, az rv piacot meg szetkaptak mindjart 200pont a dow
itt mar sztem a TA mitsem er mindenki 1 iranyba allt beindult a csorda szellem
Létezik ilyen a tőzsdében?Azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen hülye.Én ironikusan értettem a pozi építést. Mert ezt is fordítva csinálom. :))
Előbb összeszedem a mínuszokat,majd visszafelé eldobálom nullában.Ha már nem nyerek semmit legalább nézzem is végig. A profitot meghagyom nektek. :D
Ez nem pozi építés, hanem leátlagolás. Nagy különbség! :)
Hetesen én is nézegettem. A 100-as fibó a cél! 1,51439-el.
Azért most talán lefordul a 200ema-ról.
nézd messzebbről, egy gyönyörű füles csésze van benne! 1,5 célárral :)
Amikor ellenem megy az árfolyam,akkor nullába teszem a tp-t,mint most is. De ez a mocsok visszaszúrt 34-re,de az 1pipes spread miatt nem zárta a pozim. Ha már így elment,most már tartom. És beteszek egy short ordert 35-re. Építem a pozi soromat visszafelé. :))))
Szerintem egyértelmű,hogy 35-t akarnak látni és ha már az is meg volt,akkor jöhet a 38. Ütik a dollárt megint.
eur/usd meg robog tovabb lassan 900p korr. nelkul, ha elmegy 38 ig,igy, akkor kb 1200p et megy korr nelkul 1 vagtaban
az eros euro az eu nak sem jo megsem pattognak a nemetek, sem mas,
a japanok ezert onzok szerintem, a belso piac osztonzese helyett inkabb penzt egetnek
jobban tennek ha a gazdasag es a belso piac elenkitesre koltenek........szvsz!!