köszönöm!
köszönöm!
köszi mindenkinek--én hosszútávra saját kp long...és visszafelé swap.....long miatt kérdeztem elsődlegesen...nagyon szépen köszi még egyszer mindenkinek!
konkrét választ senki sem fog adni, de talán ez segít majd dönteni, hallgasd végi8g:
Akár csak én! Nem hiszem,hogy hagyják lemenni még egyszer. Vagy ez az interveni tényleg csak kidobott pénz volt.
Én M5-ön vagy M1-en MACD-re nyitok zárok...szigorúan.
Hosszúra H4-en kereskedek bolli, mozgók, MACD, stochi alapján.
....de vannak nálam sikeresebbek is! :)
Szép is! És még mehet 54alá is!
Eurusd első állomás 1,3529 200 napos ema hetesen,utána 61,8 fibó 39-nél. Az euro ilyen népszerű lenne? De,azért én dobtam egy shortot 3390-re :))) De szigorúan csak rövidre 40-50 pip
bocsánat az offért-csak egy kérdésem lenne:
a ft-t meddig várjátok esetleg erősödni és melyik indikátorok jeleznek legbiztosabban a devizakereskedésben?
köszi előre is a válaszokat akár a huf-topicba is..sok pénzt és köszönöm !
Jó lesz az, gondolkodtam rajta én is de félek a BOJ-tól...inkább long az aljáról...vagy semmi.
szerk....röviden: nem merem shortolni! :)
usd/jen short 84.63 rol stop 85.55
Átálltam M5-re...csak long...szépen hoz. Sok tréd rövidre. Nem hiszem a longot de az van basszus! :)
38 ig egyenes az ut, a shortom stoppolodot 1,3340 nel, ez van mar megszoktam, euroval mindig szivok, miert veszik ennyire nem fogom soha megerteni, vagy csak a $ gyengul
viszont font/chf et jol elkaptam fentrol / idaig
eurusd-ben is likvidáltak ma jónéhány embert aki bedőlt a letörésnek :(
nem akarok megmondo ember lenni (nem is vagyok az)
de en mar ezt tobbszor tobb helyre beirtam
most megint a zsebbe kell nyulni nekik "amit megnyersz a réven, azt elveszted a vámon"
a piac mindig erosebb...hehehe....
Gondolom nem erre gondoltál "Targets : GBPUSD 1m 1.50, 3m 1.35" :DDDDD
Ha próbálom globálisan nézni,akkor egyértelmű,hogy ütik a dollárt mindennel szemben. Kérdés,hogy meddig?
Szerintem ezt a keresztet is felhúzzák 1,60-ig és ott majd gondolkodik,aztán talán lefordul.
Tehát lenne egy ilyen verzió :
Targets : GBPUSD 1m 1,60, 3m 1,50
Targets : EURUSD 1m 1,38, 3m 1,28
Targets : EURJPY 1m 122, 3m 115
Targets : USDJPY 1m 85 , 3m 85
A japók akkor tényleg égették a pénzt? A chf is érdekes lehet,mert ha az euro erősödik,akkor nem lép az snb mostanában. Így viszont át kell gondolnom az usdchf long esedékességét.
Még jó,hogy a fundához nem értek,mert nem lépnék poziba ez alapján.
Jó volna most belelátni pár ember fejébe.GBPUSD t nézted ott meg ékelődést látok, de meredeket.
Látom te is határozott vagy ennél a keresztnél. :DDDD
Végül is a 333-as teszt meg volt. Ez így lehetne egy dupla csúcs és akkor lefelé áll a zászló vagy irány 35???