Admirál markets MT4 kereskedési rendszer.Letöltöd demoba és már egész éjjel kereskedhetsz ha nem vagy fáradt.
Admirál markets MT4 kereskedési rendszer.Letöltöd demoba és már egész éjjel kereskedhetsz ha nem vagy fáradt.
Igazad van én nem szoktam hireket elemezni,csak indikátorok alapján forexezem.A hirekre csak skalpolni szoktam.Mint ma 8 15 körül.De jó dolgokat irsz , gondolkodtat.
ok de a megbízásba mit írsz be? simán arany eladás..
bocs de nem ismerem ezt a kereskedési felületet.. nem fogok sokat kérdezni..
GOLD shortom van 1297.05 ről,hátha erősödik az USD éjjel,szvsz van rá esély.
A mai ír kötvényeladás az ECB nélkül halott ügy lett volna, s gyanítom, hogy a spanyol és görög kötvények nagy részét is az ECB szippantotta fel. Szóval dupla füles csésze is lehet, de amíg az EU zóna egyes államai fizetésképtelenség közelében vannak, addig nem látom az euró kitörésének az esélyét.
Hetesen fülescsésze figura,persze attol még bármi lehet.
audusd short cserélve 0,955-re usdcad-ot végül nem bántam meg amikor bezártam. A longban még nem vagyok biztos,de holnap jó lehet és az eurusd is. Usdchf longot keresek hosszútávra 1alatt.
Japókra való tekintettel dobtam egy arany shortot.Oszt meglássuk.
Hihetetlen amit csinálnak. Én fennmaradok, mert lehet, hogy a BoJ interveniál. De az eurótól paff vagyok én is, nem értem mire tépték meg tőzsdezárás után.
euro short tartva
us/cad short zárva 1.0230 en, és longa fordítva 1.0237 en
reggelre csak lenyugszik a piac / v még hülyébb lesz
euro-tol en mar régen kész vagyok,
kinti rv.piacoktól szinten, russi2e kicsit elhagyta magát
Tőlem minden nap mondhatna valamit ha ilyen mozgás van utána.
A usdjpy-nek kellett valami,ami megmozdítja. Erre jó volt. :))
Eurusd törte a trendvonalat h4-en. De továbbra is bizonytalan az irány.
Baromira nem értem a reakciót, a nesze semmi fogd meg jól nyilatkozatra. Nem lesz pénzpumpa.
dobtam ra egy rovidet naposon 1.3275 on stop 3345