:))
:))
:)) mit ittál? :))
A bal felső sarokban ott van az alábbi szöveg:
"itt vagyok vazzeg a francba már"
:)
:)) mindenki hozna magával még egy embert, hamarabb lett volna új szolgáltató :))
Ez a beszéd, várjuk a fejleményeket! Csak egy kis fenyegetés kellett... :-))
Elnézést meg nincs miért, így is örülhetünk, hogy kapunk egy "jó" (????) ;-) oldalt, ingyé'.
Még ha nem is annyira színvonalas, mint pf...
:-D
novembertől lesz új szerver, keressük az alternatívát. Elnézést :S
Most már jól seggbe kellene rugdosnunk Herceget, hogy lépjen egy normális szerver ügyében.
Részemről fenntartom, hogy kis (vigyázat, fogtechnikus vagyok! :-) ) áldozatot vállalnék az ügy érdekében.
Vajon más is vállalná?
Srácok! Ez egyre rosszabb! Mostanában van hogy naponta 5-6* nem töltődik be az oldal.
Meg hogy a mysql táblái mitől lesznek hibásak... Most is:
A Database Error Occurred
Error Number: 126
Incorrect key file for table '/tmp2/#sql_342e_0.MYI'; try to repair it
SEL ECT * from uzenetek join users on users.user_id=uzenetek.kitol where kinek=817 and torolt=0 order by ido desc
Engem már ezért már bárhonnan 10-szer kib*tak volna...
szerintem meg pucolni kellene!
Ezért sincs egyenlőre folytatva A KÉPeS BÉT BLOGOM, MERT NEM AKAROM FOGLALNI KÉPEKKEL A helyet,pedig többeknek megígértem hogy hétvégén pótolom a hiányzó hónapokat.
Az üzemeltetőktől kérdezem, hogy mi az oka a sorozatos leállásnak? Ha esetleg bővíteni kell a szerver kapacitását, szerintem sokan segítenénk anyagilag is ha ez a baj.
egyre többször nem lehet elérni a stockit..gyenge lábakon áll...be fog punnyadni az egész
A héten nekem sem sikerült még egy óránál tovább online lenni stokival,és mocskos lassú ha saját profilba akarok belépni...nagyon nem jó így :(
a szokásos adatbázishiba miatti nem elérhetőségen túl, mostanában gyakori új hiba, hogy az üzeneteimet nem tudom elolvasni.
SEL ECT * from uzenetek join users on users.user_id=uzenetek.kitol where kinek=56 and torolt=0 order by ido desc
Gentle problémáját tolmácsolnám,nem megy nála a Stoki,kérem adminunkat nézze meg mi lehet a problem,köszi előre is....
SELECT tags.tag_name, tags.tag_id, rss_items.item_id, rss_items.item_link, rss_feeds.feed_id, rss_items.item_title, rss_items.item_pubdate, rss_feeds.feed_lang, rss_feeds.category_id from rss_items join rss_tags on rss_tags.item_id=rss_items.item_id join rss_feeds on rss_feeds.feed_id=rss_items.feed_id join tags on tags.tag_id=rss_tags.tag_id where rss_tags.tag_id in (26,28,30,34,40,41,52,65,73,76) order by rss_items.item_pubdate desc limit 15
:)) fentről lefele is lehet olvasni és alulról felfele is. Attól függ, hogy a kedvenc témáidra klikkelsz vagy simán a fórum linkre. Az új hozzászólások amik érkeznek az idő alatt, amíg olvasol pedig nem fognak neked automatikusan frissülni, így tekergőzés marad :)
Nem lehet egy "pöcköt" betenni, hogy ne alulról felfelé kelljen olvasni a kommenteket hanem rendes olvasási iránynak megfelelően fentről lefelé haladva?.
Most az újabb kommentek vannak felül ezért le kell görgetni az elolvasásukhoz utána meg felnavigálni az újabb (időben utána következő) kommentre.