nem engedes kerdese lesz az
de hajra, mert en meg audjen-t longolom
meglatjuk, meddig birjak, usdjen a 3. a piacon : 13-15%
nem engedes kerdese lesz az
de hajra, mert en meg audjen-t longolom
meglatjuk, meddig birjak, usdjen a 3. a piacon : 13-15%
Elkezdtem M5-ön kereskedni usdjpy-el....csak nem engedik beesni, ha ennyit belefeccöltek...meglássuk! :)
huha........ ezen, meg fonjen- en en viaskodtam magammal
nem tudtam jo stoppot kitalalni
"Jelentős veszteséget szenvedett el a japán jen a dollárral szemben a szerda hajnali órákban, miután a japán jegybank hat év után először ismét devizapiaci intervenciót hajtott végre a jen gyengítése érdekében. A japán hatóságok beavatkozásának köszönhetően a jen távolabb került 15 éves csúcsától. Yoshihiko Noda pénzügyminiszter szerdán jelentette be, hogy Japán egyoldalúan japán jent adott el, [...]"
http://www.trendlines.hu/2010/09/15/intervenialt-a-japan-jegybank-zuhant-a-jen/
jogos, igazad van, en sem mert meg lehet vki visszauthet nekik
ez az audjen-t is csak kis lottal, meg mert aud/usd amugy is felfele all es azt is longolom
aud/jen long nyitva /kamat az enyem
5 percesen, ha most elrugaszkodik a 200MA-ról, akkor megpróbál még menni felfelé egy hangyányit. Nem hiszem, hogy sok van már benne fel.
Most lehet, hogy cumi lesz a perces "sávtetőn" shortot nyitóknak. Tegnap is ezt csinálták.
De majd talán ezek eldöntik.
9:00 Euro-Zone CPI (MoM) AUG - - -0.30%
9:00 Euro-Zone CPI (YoY) AUG F - - 1.60%
9:00 Euro-Zone CPI - Core (YoY) AUG - - 1.00%
9:00 Eurozone Employment (QoQ) 2Q - - 0.00%
9:00 Eurozone Employment (YoY) 2Q - - -1.20%
ez lenne a normális, ha már így elidult, de ezen a piacon??? Mi a normális???
20 pipes sávban szórakoznak. Eddig úgy tűnik, hogy megtépik még tovább a napos 200MA-ig.
Úgy látszik még nem mindenki ébredt fel. Vissza jön értem! A tp-t 0-ba tettem és nyitottam egyet 15-ön. Most van miből! :))
Stop legyen...az intervenció nem egy napos móka, hetekig is tarthat.
Lehet pofátlan leszek,de usdjpy short 85-ről Amúgy eurusd tartja magát és usdchf se ment olyan nagyot. Gondolom csak a jen alá nyúltak alá,mert az mindenhol meglódult. Ezek szerint tegnap elszakadt a cérna.