BoJ nal elszakadt a cerna: itervenial ezerrel.............
BoJ nal elszakadt a cerna: itervenial ezerrel.............
És ha igaza van a Gyurinak, akkor nem, mert nem 1 nap a világ:))
A dollárt várnám,hogy erőre kapjon,bár igazad van,hogy ez nem jelent automatikusan euró gyengülést is. Viszont akkor hosszú oldalazás lehet belőle.
de miért kellene esnie?
A rv piacoktól tavaly március óta ezt várjuk. voltak 3000-es daxok is. Most én kiegyeznék az 5000-el első körben...
eurusd-t első körben 29aljáig várnám. Csak az a kérdés,hogy ez a mai korrekció és utána irány tovább fel vagy marad az oldalazás csak kicsit feljebb,mint a múlt héten. A nagy esést későbbre várnám.
ne is mond nalam is hasolo van keszuloben
(de inkabb nem is mondtam semmit)
Még a végén pluszba fordul minden pozim. De akkor valami nagy baj van,mert ilyen nem szokott lenni. :)))
Drágább a svájci frank mint a dollár???!!
(huf szempontjából..)
mi lesz itt hamarosan??
varom en is (tobbek kozt)
Azé a dollárt megtaposták rendesen. Bár az usdjpy tud ennél nagyobbat is esni,még az egy dollárt se tudta összeszedni.
kint ilyen hirre nagyobb hajtast vartam.........mondjuk a veget meg, megnyomhatjak
A céláraimat sosem tartom be sajnos,pedig eléri általában az árfolyam csak tesz előtte egy-két kört. Majd egyszer bátor leszek én is. ;-)
usd cad ot en tartom, celaram :1.0205 + eurusd short melle kabel short szinten,
stop 10ora utan v hajnalban.
Én általában széllel szemben játszom,így usdchf 0,9944-ről long,usdjpy több helyről long a legalja 82,96. És hogy ne unatkozzak beshortoltam az eurusd-t 1,30-ról és a gbpusd-t 1,5560-ról.
Az 1,066-os usdcad shortomat végül bezártam 1,023-nál.(berezeltem)
A 0,1-es lotjaimmal megborítom a piacot! :))
en oda alltam be
2953 allok take profittal
szinte minden idotavon szurja a bollingert, ma biztos volt par likvidalas
talan ennyivel beerik, 10 utan valami ertelemes stoppot kiotlok