Regisztráció Elfelejtett jelszó

bemutatkozás, köszönés

Re: nincs cím

#41913 matgab Előzmény: #41891

Egy ici-picit nemzetoldali -konzervatív beállítottságú fiatalember, aki a tőzsdét inkább szerencsejátéknak tartja, de legalább van mivel szórakozni napközben...

Kaszinóba mégsem ülhet az ember napi 10 órát...

#41891 Kissherceg Előzmény: #41890

külön gratulálok, hogy a bemutatkozás topikban sikerült mindezt véghez vinni :) Köszi, jó szórakozást.

Hello, Én egy 21 éves, …

#41890 Nemletezik

Hello,

Én egy 21 éves, 3. éves pénzügy szakos hallgató, emellett családi vállalkozásban vendéglátásban dolgozó, március 25 óta tőzsdéző mikróbefektető vagyok. Jelenleg mindennel ismerkedek, inkább olvasok mint írok.

Mindenkinek jó kereskedést!

Ui.: Az oldal szerintem nagyon jó.

Re: Beköszönés

#30291 Sz.bence Előzmény: #27807

Na írok egy bemutatkozást én is.

Lassan 25. életévemet élem bp-en. Tavaly végeztem közgazdász szakon. Most (h ne írjak neveket:)) egyik naaagy amerikai banknak dolgzom itthon. Tavaly átmenetileg még kamat swapok, futures-ök és opciók eredménykimutatását végeztem, most már átkerültem a végleges helyemre ahol hitel derivatívákkal, leginkább CDS-ekkel foglalkozom.

Tőzsdén még ennél is fiatalabb vagyok. otp-t vettem 3330on akkor amikor rá pár napra 4800 lett, később pedig akkor amikor 2800ról rallyzott 3600ig kb. Mondanom sem kell h azonnal vérszemet kaptam és 5000 könyv megrendelés ment a neten, weboldalak felkutatása stb... Voltak korszakok, amikor csak az otp long :DD. aztán rájöttem h ez nem nyerő ezért csak a short 0912 játszott sokáig némi certizéssel, ez volt mindennek a fénypontja, repkedtek a plusszokm még a durvább bukóklat is 1-2 nap alatt bőven plusszba rántottam. aztán 0912-ből elegem lett meg az egész buxból, most csak certik. sajnos mohóságomnak és türelmetlenségemnek köszönhetően most épp bukó van. ha ebből megint kilábalok, összeállítok valami kevésbé kockázatos portfóliót:)

Sokszor követem már saját elképzelésem amik egyes időszakokban nagyon jók, de köszönöm másoknak is a segítséget akik sokat segítenek, úgy általában DLPH akinek nagyon sokat köszönhetek, bux-on Kissherczeg meg nagybarnamackó (még ha nincs is itt), árukban Bakiba, sumér harcos, daxon Kardj, Nightlord, daxspeki és még sokan mások akiket kihagytam mert már késő van és fáradt vagyok.

Hobbynak motorversenyzés, kitesurf meg freestyle sielés van. szal a hétközbeni stressz jó ha átmegy hétvégi adrenalinba:)

Re: Beköszönés

#27807 gabesd Előzmény: #24715

Szia, köszönöm a jókívánságot, nagy hasznomra lenne. Neked is kívánom a trend-el kiegészítve.

Mond ez a szám valamit: 8660

Van egy hasonló nevű ismerősöm

Beköszönés

#24710 gabesd

Üdvözöllek benneteket, bukóban , fél éves tőzsde tanulóként. Olybá tűnik számomra, jó "brigádba" jelentkeztem. Céljaim: tanulni, infókat gyűjteni és minimálisan zavarni és remélem majd tudok, segíteni. A szervező/k/-nek köszönöm a lehetőséget és sikert kívánok mindnyájunknak.

#24668 BudFox Előzmény: #24395

Ha már nem találom a régi bemutatkozó irásomat, leírom ide :

Vendéglátással foglalkozom, családi vállalkozásunk van,

két kávéház, meg egy cukrászüzemünk van.

Van egyét viszonteladónk is, de főleg saját részre termelünk.

Most készülünk külföld felé terjeszkedni, mert Magyarországra már nem nagyon lehet alapozni.

Tőzsdével 3 éve foglalkozom napi szinten, de már régen, a MATÁv jegyzésekor is volt részvényünk....

Elég vegyes a kép, első évben nagy nyerő volt..a 2. év veszteséges lett....(soros gyuri bá' miatti nagy esés miatt)..idei év eddig elég jól alakul...

Már kezdek belejönni úgy érzem..

Úgyértem már sokszor előre megérzem az irányt, vagy az eddigi tapasztalat miatt tudom hogy mikor kéne venni...megéri tehát egész évben a képernyő előtt ülni.

Egyelőre kevés pénzel játszok, de fokozatosan növelem a tőkémet, ahogy egyre tapasztaltabb leszek...mert egypár év múlva, mikor jön a nagy "dohány", addigra már még profibb szeretnék lenni....hogy akár két családot is el lehetne tartani pusztán a tőzsdézésből...szép tervek..remélem sikerül is megvalósítani.

#24654 Kardj Előzmény: #24569

Na h egy újabb elmés hsz-m legyen és meg ismerjetek:

Előre bocsájtom a normális homo sapiens messze áll tőlem..... ha vmi nem szokványos van akkor annak tuti a közelében megtalálni engem is.

Épp most nyögöm a jog 4. évét szakirány "véletlenül" a tőkepiac. Korábban csupa kapcsolódó foglakozásom volt 16 évig hivatásos katona, majd biztonsági vezető. 7 éve tőzsdézem, a pénzem jó spekihez mérten 2 szer nulláztam. épp azon dolgozom a jog mellett az egyik hazai brókerházban h ügyfeleim megelégedésére nekik pénzt csináljak. Ez utóbbit könnyebb mint a saját számlán :D

Amikor ép szabadidőm töltöm akkor vagy gitározom, vagy motorozom, esetleg más agyament dolgokkal szórakoztatom a barátaimat.

No és készülök egy fogadásom elbukása miatti versenyre :D hogy abból se a normális legyen természetesen tereptriatlon.

Akkor én is. 98-ban vál…

#24568 Ozzy_

Akkor én is.

98-ban válságtőzsdéztem. Aztán most is azt csinálom már fél éve. Eleinte nagy bukókkal, most egyre több nyerővel.

Tisztán technikai alapon kereskedek. Saját magam által fejlesztett függvények segítségével.

Én is inkább csak olvasom a fórumot, mert még próbaüzemmódban vagyok én is, meg a függvényeim is, úgyhogy nem akarom telenyomni hülyeséggel a topikokat. Ha már közel tuti leszek abban, hogy tudom az irányt akkor majd írni is fogok többet.

Ja és enyém a topik stipi-stopi. Jók legyetek, mert moderálok ;-)

Re: Köszönés

#24443 Gudakes Előzmény: #24419

Szép kis bandérium ez! :)

Itt mutassuk be magonkat, hogy a másik ne legyen OffTP? :DDD

Re: Köszönés

#24437 Lovax Előzmény: #24419

Hééé ez igy nem fair, akkor már mindenki mutatkozon be, az öregek is! :D

Én kétgyerekes, harmincas, dolgozó ember vagyok, perpill külföldön tanácsadok. A megtakarításaim kis részével tőzsdézek, egyelőre csak a tanulás kedvéért. Pénz és tőkepiaci befeketetéssel (alapok, egyedi részvények) 98 óta, intenzív tőzsdével fél éve foglalkozok. Célom, hogy ha fő bevételi forrássá nem is, de egy biztos alappá váljon a tőzsde.

Fél év alatt a tőkém fele elúszott (főleg OTP), most ennek a visszaszerzésén dolgozok nagy türelemmel és próbálok tanulni a magam és mások hibáiból.

TA-val most kezdtem ismerkedni, de egy két sikerem már volt vele és látok benne fantáziát.

A nálam is újabbaknak tanácsom: diverzifikáció, türelem és következetesség. Sok sikert mindenkinek!

Re: Beköszönök

#24393 W-124 Előzmény: #24382

Megragadom az alkalmat hamár lett bemutatkozós topic,én is köszöntök mindenkit!Eddig nem akartam ,beleoffolni ilyennel egyik helyre sem.

Bő egy hete regeltem ,köszönet mindenkinek aki megossza a tudását és gondolatait ,érdeklődéssel figyelem .

Jómagam szívesen segítek (real stb..)amennyiben szükséges,és próbálok nem beleszólni ahhoz amihez nem értek.

Sikeres kereskedést mindenkinek!

#24391 lilia Előzmény: #24388

szinten bp-i, pfrol kitiltva, ma mar inkabb deviza, mint rv., de hat ismertek mar ugyis....:)

#24388 Kissherceg Előzmény: #24387

másold át pfes bemutatkozásod :)

Kissherceg Bp lakos, 2006óta tőzsdés, intenzív kereskedő honlap tulajdonos. Jelenleg spekulatív long és short pozíciói is vannak a piacon :)