hajrá
2940ig lecsoroghat aztán onnan ujra long
ha nem csorog akk 31ig szabad az út:)
hajrá
2940ig lecsoroghat aztán onnan ujra long
ha nem csorog akk 31ig szabad az út:)
eu/usd short, stop:reggel
igen
lentrol: 1230-35 rol 5 lepcsoben. nekem eleg ennyi, kesobb meglatjuk kcsit megijedtem du.
A kötvénypiacuk gajra menne akkor.:) Fontosabb az állam finanszírozása, mint a tőzsdei rally.:)
USA nyitás után alóla lőtt ki. De valamelyik idióta robot, már megint beállt sávozni percesen egy baroni szűk sávba.
Eddig azért gyengült a $ mert indexek emelkedtek, most azért fog, mert esnek :)
azért az csúnya lenne, mondjuk 1-2 nap /hét/ múlva már feljebb lenne, de én örülnék neki!
Biztos. H4 200MA-ig illene visszanéznie, ott eldől, hogy tovább fel, vagy megy vissza le.
Ezeknél nem szokás a normális vissza teszt az utóbbi időben. Csak az idóta rángatódzás.
engem az zavar, hogy minden időtávon kint van a BB-ből, legalább 4h- menne vissza
rövidebb időtávokban már visszakeveredett 30p-ig, de a többinél iszonyat kint van
ráadásul most ékbe emelkedik, csak kiesik belőle és nem így megy tovább
Most nincs. Lehet, hogy ki is ütnek. A likviditás mutató 5-ös könyv néha teljesen kiürül. 5-ös követőt raktam 60 pip után aktiválódik.
sávból való kitörést illene visszatesztelnie!
1,292 környékére visszacsorogni
Mi a célárad?
eur/usd shortal vigyazz, valami f.x kalap, blogot irt, hogy jon a nagy rally, mert FED beszall a rv piacra.
aranyaimat kiontottem jo lentrol voltak...egyszer mar szivtam vele dubai-nal, ha emlexel,
most inkabb nem voltam moho
tobbi shortom 1 reszet zartam, felet tartom (chf+jenek vegyesen)
usdjen short: 83.10 stop este