pont ennyire. Te is kinnt vagy munkanélküli? :D
munkanélküli segílyt is el kell költeniük, fogyasztói társadalom, nem tudom mennyi ott a segély gondolom telik belőle pár hamburgerre, meg egy új ipodra, vagy ipadra, egy-két autóra, meg egy házra hitellel vagy akármire. :D
mert mi van vele. 0,9999-en vettem és ebéd előtt raktam ki...
kb itt. Visszavegyem?
jé stooq-ban nem is volt annyi. Hát hiába a spread akkor napi min-en vettem....
ja latom: csutortok. pentek meg piros. holnap, narancs, egy kis pihi remelem
nem megy a hazudozas v mar nem akartak ennel nagyobbat hazudni, egyebb adat para a heten?
Economic data (US): Retail Sales MoM (AUG) out at 0.4% vs. 0.3% exp. and 0.3% prior. Retail Sales less Autos (AUG) out at 0.6% vs. 0.3% exp. and 0.1% prior.
Economic data in USA: *U.S. AUGUST RETAIL SALES RISE 0.4%; EX-AUTOS INCREASE 0.6%
akkor veszek feljebb.
Nehogy már ne jusson belőle.. :D
csak tudnam ezeket a kisker adatokat hogy a turoba tudjak jobbra kozmetikazni, mikor a fel orszag mnelkuli, ezek az egesz vilagot hulyenek nezik?
Economic data (US): NFIB Small Business Optimism (AUG) out at 88.8 vs. 89.0 exp. and 88.1 prior.
ahh......... most nezem mar megint adatok az usa bol 14,30 kor
mindenem full nyero, akkor elotte megint panik zaras.
unom mar hogy mindig minden adat szep es jo es a piac 180 fokot furdul....brrrrrr
az 1 éves pozim zártam. (Sanquis ki is röhögött pénteken) onnan visszafelé volt egy short a zárásig. Most nincs benne pozim, 50-en állok vétellel.
EURUSD 15 percesen Bear Flag.
Hátha adatra validálódik is.
fele ezt fele azt fogja majd csinálni, így tovább oldalazunk !
A zimbabwei dollár :)