olvastad azt a cikket amit betettem?
Likviditás nélkül esély nincs normális kereskedésre. Egy- két nagyobb szereplő fordulatot csinálhat, mint tegnap, és ma.
Jó nagy nyereség az EURCHF shortomon :) Ez legalább hoz, az EURUSD meg visz....
CHF tovább erösődik! mindennel szemben! :(
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a vége.
én a pénzügyi szektort nézegettem és abból spekuláltam. De lehet igazad lesz
zew indexre en is spekulalok, hogy rosszabb lesz, de ezek utan mar ki tudja......
meg jo hogy a nemeteknel nem divat kozmetika
És az EURUSD-t is tőzsde nyitás előtt rántották fel.
Tőzsdei kereskedési időn kívül húzták az USA indexeket a napos MA200 fölé, jelentős makró nincs, ezért nem hiszem hogy nagy szakadás várható.
Én is nagyon bízom, de az a bizonyos gyógyszer nagyon messzire gurult.....
Én 20 pipenként nyitogatom a mikrolotos shortokat EURUSD-re. Holnap ZEW index arra legkésőbb össze kéne omlania.
el fog fogyni a kraft előbb-utóbb
pénzügyi szektort erősen maszírozzák felfelé.
Amit az euróval csinálnak az nagyon valamelyik jegybank aláállásának tűnik. Lehet, hogy a BoJ, SNB közös akciója. Áttételesen gyengítik az euró ellenében a devizájukat.
Nyissanak már ki végre. Akkor el tudom dönteni,hogy a rendszer lassult be ennyire vagy tényleg 50 pip-es sávok vannak. Ami meg mozog azt richtig nem térdelem, mint gbpusd.. :(
ilyen célra a szomszédé/kollégádé is megfelel...
:DDD
nem minden jel mutat itt longolásra. beállítják a szintet, hogy honnan fog zuhanni usa. A záróár minuszos lesz sztem. A tökömet nem teszem rá, de azért vannak jelek.
és a napo 20-as fölé is sikerült keverednie ami 107,808-nál van
beléptem longba eurjpn-en, mert a ferde támaszon megállt és most a reggeli oldalazásból kitört