mindegyiket shortoltam, de molt nem tudtam áthozni hatit igen. most is shortban vagyok.
mindegyiket shortoltam, de molt nem tudtam áthozni hatit igen. most is shortban vagyok.
Én is írtam tegnap Csillának, hogy divergál az macd. Sőt, hogy az otinál is, meg a hatinál is. Eddig mindegyik lefele ment ma.
hát igen, nagyon is:-( de nem baj. lesz még rá lehetőség:-)
pedig jó lett volna a short. :S
Hol van már a tegnapi forgalom...
nem, mert kevés shortom volt és le kellett zárnom. kisbukóban..meg azt mondta a broóker, hogy zárjam le. amúgy buxom meg volt és van is. és azzal a bukót ellensúlyoztam.
ma kellett volna nyitni...de majd figyelem a pappert, de jó, hogy beszéltünk, most már tudom, hogy mit kell csinálni vele.:-)
Mióta csinosítják a Mol-menyasszonyt? (blog)
Meglepően szabályosan menetel a Mol árfolyama a Szurgut bevásárlása óta. Szöget ütött a fejembe egyik spekuláns barátom elmélkedése a Mol részvények csodálatos meneteléséről az elmúlt időszakban. Mint mondta, ő elképzelhetőnek tartja, hogy a Szurgut részvénycsomag magyar államnak történő eladása előtt valaki ki akarja csinosítani a menyasszonyt. Kicsit távolabbról megnézve a magyar olajpapír grafikonját, nem is tűnik annyira vadnak az ötlet, tavaly március vége óta - ekkor vásárolta meg a Szurgut a csomagot - úgy megy a Mol, mintha valaki fogott volna egy vonalzót, s előre meghúzta volna az árfolyamot, ami azóta sem esik ki a dupla trendcsatornából.
A kiemelkedően jó teljesítmény már csak azért is szembetűnő a Mol árfolyamban, mert eközben az OMV menthetetlenül lemaradt.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=blog&nID=458122&e=1334
A jelenlegi ár fele lenne reális az olajpiacon
Ha az olajpiaci szereplők a fundamentumokra fókuszálnának a részvény és devizapiaci mozgások helyett, úgy az árfolyamnak a jelenlegi felénél kellene állnia - mondta a CNBC-nek Peter Beutel, a Cameron Hanover energiapiaci tanácsadócég elnöke.
Az elmúlt harminc év során nem láttam még ilyet az olajpiacon, hogy a fundamentumok mindössze egy-két napra vannak csak hatással az árakra. A múltban az amerikai gazdaság nem tudott jól teljesíteni 70-80 dolláros olajár mellett, a növekedés a 10-20 dolláros régiókban volt leginkább jellemző.
A szakember szerint amennyiben az olajár a jelenlegi szint felére, 35-40 dollárra esnek, az a gazdaság számára nagy lökést jelenthetne. 300 milliárd dollár maradhatna a fogyasztók zsebében, ami bármilyen adócsökkentésnél nagyobb hatású.
az a legegyszerűbb, ha felhívod a brókert, majd elmondja a tudnivalókat. Ha vinni akarod, lassan aktuális lesz, ha nem akkor meg fölöslegesen beszélünk/pötyögünk.
hát ideges vagyok, de most már tanulom a türelmet is:-D
én is lefele várom:-))
Az előbb írtam, hogy a molnál 60 percesen macd divergencia van. Az indikátor lefele mutat.
ok ,csak azt nem értem, hogy akkor holnap megint újra be kell szállnom bele? ez nem világos.
A szerződések rendben vannak persze.
Azt írtad megvan minden szerződés. Bróker átköti, csak szólni kell neki 16:00 előtt, mert ha nem záróban visszaveszik.
hát a fene se tudja, én még hétvégén beállítottam shortra. meglátjuk. napon túl meg ersteben nem tudom shortolni. csak mára:-(