Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MOL fórum

Re: Beszarás?

#302665 Csilla76 Előzmény: #302660

mindegyiket shortoltam, de molt nem tudtam áthozni hatit igen. most is shortban vagyok.

#302660 Margaretta Előzmény: #302656

Én is írtam tegnap Csillának, hogy divergál az macd. Sőt, hogy az otinál is, meg a hatinál is. Eddig mindegyik lefele ment ma.

#302590 Csilla76 Előzmény: #302586

nem, mert kevés shortom volt és le kellett zárnom. kisbukóban..meg azt mondta a broóker, hogy zárjam le. amúgy buxom meg volt és van is. és azzal a bukót ellensúlyoztam.

ma kellett volna nyitni...de majd figyelem a pappert, de jó, hogy beszéltünk, most már tudom, hogy mit kell csinálni vele.:-)

Mióta csinosítják a Mol-…

#302401 filter

Mióta csinosítják a Mol-menyasszonyt? (blog)

Meglepően szabályosan menetel a Mol árfolyama a Szurgut bevásárlása óta. Szöget ütött a fejembe egyik spekuláns barátom elmélkedése a Mol részvények csodálatos meneteléséről az elmúlt időszakban. Mint mondta, ő elképzelhetőnek tartja, hogy a Szurgut részvénycsomag magyar államnak történő eladása előtt valaki ki akarja csinosítani a menyasszonyt. Kicsit távolabbról megnézve a magyar olajpapír grafikonját, nem is tűnik annyira vadnak az ötlet, tavaly március vége óta - ekkor vásárolta meg a Szurgut a csomagot - úgy megy a Mol, mintha valaki fogott volna egy vonalzót, s előre meghúzta volna az árfolyamot, ami azóta sem esik ki a dupla trendcsatornából.

A kiemelkedően jó teljesítmény már csak azért is szembetűnő a Mol árfolyamban, mert eközben az OMV menthetetlenül lemaradt.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=blog&nID=458122&e=1334

A jelenlegi ár fele lenn…

#302344 filter

A jelenlegi ár fele lenne reális az olajpiacon

Ha az olajpiaci szereplők a fundamentumokra fókuszálnának a részvény és devizapiaci mozgások helyett, úgy az árfolyamnak a jelenlegi felénél kellene állnia - mondta a CNBC-nek Peter Beutel, a Cameron Hanover energiapiaci tanácsadócég elnöke.

Az elmúlt harminc év során nem láttam még ilyet az olajpiacon, hogy a fundamentumok mindössze egy-két napra vannak csak hatással az árakra. A múltban az amerikai gazdaság nem tudott jól teljesíteni 70-80 dolláros olajár mellett, a növekedés a 10-20 dolláros régiókban volt leginkább jellemző.

A szakember szerint amennyiben az olajár a jelenlegi szint felére, 35-40 dollárra esnek, az a gazdaság számára nagy lökést jelenthetne. 300 milliárd dollár maradhatna a fogyasztók zsebében, ami bármilyen adócsökkentésnél nagyobb hatású.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?feed=1&k=3&i=138440&is=1

#302168 Chaby Előzmény: #302160

az a legegyszerűbb, ha felhívod a brókert, majd elmondja a tudnivalókat. Ha vinni akarod, lassan aktuális lesz, ha nem akkor meg fölöslegesen beszélünk/pötyögünk.

#302164 Margaretta Előzmény: #302160

Az előbb írtam, hogy a molnál 60 percesen macd divergencia van. Az indikátor lefele mutat.

#302160 Csilla76 Előzmény: #302127

ok ,csak azt nem értem, hogy akkor holnap megint újra be kell szállnom bele? ez nem világos.

A szerződések rendben vannak persze.

#302127 Chaby Előzmény: #302111

Azt írtad megvan minden szerződés. Bróker átköti, csak szólni kell neki 16:00 előtt, mert ha nem záróban visszaveszik.

#302079 Csilla76 Előzmény: #302076

hát a fene se tudja, én még hétvégén beállítottam shortra. meglátjuk. napon túl meg ersteben nem tudom shortolni. csak mára:-(

#302078 kerikoma Előzmény: #302076

Igen a forgalom megölheti, de itt már semmit sem lehet tudni... Túl szép már nekem ez az emelkedés, de még a 23 K benne van szvsz...