Na az még talán jobb volt, mint a kislány...:))
Iszonyat mit kiénelkelt.......
Na az még talán jobb volt, mint a kislány...:))
Iszonyat mit kiénelkelt.......
Én is néztem, vannak tehetségesek igen, nekem is nagyon tetszett az a 16 éves kislány, nagyon szép hangja volt :), meg volt még egy versenyző aki nagyon tetszett azt hiszem Szabó Mariannának hívják, Feró még oda is ment hozzá :)
Erre alapozni egy szabotázs elméletet...?
Vannak feltételezések, különféle elméletek, hogy tényleg saját magukat támadták meg, de olyan meseszerű, szerintem.........
HÁÁT, néztem ezt az x faktort.....
Hogy mennyi tehetséges ember él itt Magyarországon, ez hihetetlen........
Figyeltem, akiknek vurlicer van torkukban, tök egyszerű, nem hozom magm emberek, de amikor elkezdenek énekeli.........eskü, a könnyem kicsordult.......
Fantasztikus.....
Vot egy 16 éves lány, Nyirmadáról.......olyan hangja volt, úgy énekelt......hihetetlen!
9.11 egy kis belső szabotázs volt.
Szoktam nézni ismeretterjesztő csatornákat. Egy egyszerű kéményt hetekig terveznek, hogyan kell úgy felrobbantani, hogy amikor dől, ne törjön össze semmit. Komoly szakértelem kell hozzá, ez meg magától gyönyörűen, mint egy kártyavár. Méghozzá mindkettő egymás után...
Épp Floridában voltam akkor. Azt hittem, valami scifi filmet látok, aztán néztem, hogy ez valami rendkívüli híradó. Volt nagy pánik, meg isten óvd meg amerikát, meg minden.
Sarkadi Szabó Kornél verset írt az eséshez: :))
"Beshortoltam mindent, mi remeg
Már tudhatod, a long halott
E földön többé sohse veszek
Mert a shortolás minő remek
Ha könnyed, s nem pénzed hullatod"
Tette közzé a Tőzsdeklub, mivel csütörtökön meghívják klubjukba :)
Saját kommentem:
Érdekes ez a Kornél, 2008.októbere óta csak és kizárólag a piac ütését várja, szerintem az OTP hatszázban is benne volt, de hogy 2009 tavasztól folyamatosan shortoltatta a piacot idáig az is tuti. Még a mai napig várja az armageddont, de valahogy nem akar eljönni.
Nem is rossz - egy tanártól ...
;)
most xelem az 5.et
a lelked számít..ott hány éves vagy..meg persze az agyad..
Nono ...
Fejenként egy rekesz sör elfogyasztása után erre visszatérhetünk ...
;)
Hát eszembe jutott egy poén. Lehet, hogy az utolsó itt a fórumon.
Ha a főnök longolna valamit és a stoppot - 10 (érts minusz tíz)-re tenné akkor azt is kiszednék...
:))))
kis zabás nagy kiflivel... aranyos....
Valószínűleg az utolsó amúgy is a "veteránok" közül kerül majd ki, mire feltápászkodunk a fiatalok már rég elillannak :)
Veterán topik. :) Frankó, még a végén megérjük hogy a talin is külön sarokba ültetnek bennünket a fiataloktól. :)
vagy az ütközetben elesett stopok számára? :D:D
Mert ott a főnök tiszteletbeli elnök is lehetne :)