Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#301829 blackmarket Előzmény: #301811

mar tores ota benne vagyok/voltam csak a csutortoki adat para elott bepanikoltam es zartam, mindent,... ezt is beleertve

azota mar 2 lepcsoben vissza nyitottam 3792-3745 most en is varakozon vagyok

sajat celaram (havi chartrol) 1,3500-1,3550

Re: audjpy

#301818 ikszf Előzmény: #301812

Nem, egy jóval rövidebbre gondoltam. Alsó szára egybeesik , a felsőt pedig máj. 18-tól húztam be, és pénteken épp a felső szárán állt meg.

Viszont a tiédből is illene kilépnie most már valamerre :)

audjpy

#301808 ikszf

Audjpy 4 hónapos háromszögeléséről mit gondoltok?

Megnéztem hetesen is. Az alsó szárról rendre elpattan, hosszú alsó kanócokat gyártva. Felül meg szépen elidőzik, nagyon tapad.

#301770 Amatoregy Előzmény: #301756

tudod mit? 100 pippel lejjebb megveszem a sortodat. Vagy otc-n bonyolítsuk le?

Szerintem te kevés vagy hozzá. :DDD

Ha Matgab elkezdi shortolni akkor már nem szeretnék abban lenni...

:DDD

#301756 StLui Előzmény: #301748

1,2807 :) de shortról beszélünk, adtam, nem vettem. de tényleg örülnék ha összeszednék rajta 3000pip bukót, ennyit megér sokunk (devizahitelesek) öröme :)

volt fentebbről short de beijedtem kiszálltam és 90 pippel lejebb léptem vissza, aktuális letörésre, volt is 30 pip plusszba, de nem zártam.

#301748 Amatoregy Előzmény: #301742

nekem ez a pakk 2890-ről volt. Most megint majdnem ott van. Sanquisnak igaza volt a visszaeséssel. Kérdés, hogy most meddig esik vissza.

Bár egy évre vettem elcsábultam. Úgy gondolom ez ebben a korban már természetes... :D

Te hol vetted? Csak nem 1,51-en?

#301742 StLui Előzmény: #301740

EURCHF viszont egy pozi van de koránról, még most is mínuszban, de erre az egy pozira nagyon szeretnék összeszedni vagy 3000pip bukót ;)

Re: gbp/chf

#301741 StLui Előzmény: #301663

Megvolt, ez volt a második kanyar benne, de sajnos ebben a kanyarben elsőre korán léptem be-vissza a második adagot sikerült a csúcsról lefordulás közelében adni így lett -65pip az első adag és +152 a második, odalazás miatt zártam, majd hétfőn ránézek hogyan tovább, sőt vasárnap este, ahogy magam ismerem :)

#301740 Amatoregy Előzmény: #301592

Most nézem akár még tarthattam volna eurchf shortot. Az igazsághoz tartozik:

- bár követő volt rajta most már el akartam tenni a profitot benne

- így kerek a történet, mert a longot pont itt zártam.

- 70 környékén valami vonalam volt és előre bevitt order volt (mondhatni mák, igényesebbek ezt TA-nak hivják.. :DD )

- el kellett mennem és ennyi elég volt ebből péntekre..

gbp/chf

#301663 blackmarket

font chf et remelem vki shortolja

font jen es kozte vacillaltam melyiket nyissam shortra

mondanom sem kell melyik mellett dontottem............. :-((((

#301650 blackmarket Előzmény: #301607

1 hettel ezelott is ezt mondtuk, nincs likvid. majd jovoheten, nahhh.... most sem volt sok

sztem nagy a bizonytalansag + felelem párosul az ovatosaggal, az kb ezzel egyenlo

wall st. - en kb ugyanez megy csak pepitaba.

#301637 Zabás Előzmény: #301607

igen az már jó lenne! Nem tudom mit csinálnak a szabiról visszajött alapok, mesélik az élményeiket, mert kereskedni nem nagyon kereskednek :)

#301607 Sanguis Előzmény: #301599

Minden esetre valamerre el kell indulnia hamarosan, mert egy hónapja mozog már egy szűk tartományban.