kéne egy veterán topik? :)) nem akarok ötleteket adni, mert még szemtelennek tartanátok :)
kéne egy veterán topik? :)) nem akarok ötleteket adni, mert még szemtelennek tartanátok :)
Végre valami amiben jó vagyok :)
Ugyan 55 még nem de már túl vagyok a fiftyn.
P.
az a fényképekről is kiderült, hogy túlkoros vagy az ovihoz :)
Én meg aláírtam egy titoktartási papírt életkorokról :))
Szerintem Wizes kolléga lehet... Remélem jól emlékszem és nem most sértem vérig :))
sakáltanya szerűen? :)
azt meg tudom, hogy bírnak a csajok:P :D
Akkor képzelheted, hogy amikor leülök egy tucat programozóval sörözni mit élek át :))
Egyébként némelyiknek egész kalandos munkája van, az egyik barátom állandóan Pakiszánba jár, ráadásul abba a szállodába van a szállása, amit legutóbb felrobbantottak, ő is ott lett volna akkor, de egy kuvaiti út közbejött neki...
eladnak a csajoknak.....:)
igazi ingatlanos,kereskedő........legközelebbi üzleténél te leszel a grátisz:)
van ebben a stock brigádban 55-60 év körüli emberke?:)
csak kiváncsi vagyok semmi egyéb.....
mert ahogy elnézem már 45 feletti is ritkán derül ki....
ki a kor elnök ,csak vmi ilyesmi kiváncsiságom van:)
gondoltam :)
én is törtem a fejem egy hardver bolton :P :D:D:D
ez itt most micsoda, mert nem értem :)
:) IT és az üzlet összekapcsolása, nem vagyok kocka, üzlethez is értek, megtalálom a közös hangot, mondjuk így :)
Nem házalok, egyik legnagyobb hazai online média cégnél vagyok
Pedig itt a bét-en azért lehet ám "komoly pozikba" kerülni, csak aztán meg ne bánjuk! :)))
A helyzet az hogy tényleg nagy szám vagyok ! Bár azért előfordul az ellenkezője is.
Tudod ebben a korban már elnézőek az emberek.
Viszont lehet hogy nem tudod, vagy direkt nem veszed észre, de Te is igen sok csajnak bejössz ! Mikor sűrűn idejártál hozzám, sokan voltak akik kérdezgettek felőled. Persze én rendes voltam és nem zaklattalak holmi NŐ ügyekkel. Hiszen tudom hogy milyen hülyeséges jajj bocs, hűséges vagy. Így aztán megmaradtak nekem. Hát valahogy így van ez. De legalább most már tudod hogy ha akarnád, Te is beléphetnél a lazább srácok közé! Ha gondolod szólj és felmelegítem a régi érdeklődőidet !
Mik nem vannak már :)
Pedig nem vagyok öreg '77-es vagyok de ilyenről még nem hallottam.
gazdasaginformatikus??
jelenleg termék menedzser-gondolom nem AVON termékekkel házalsz? :)
site manager
It menedzsment
durva mik vannak :)
gazdasaginformatikus vagyok, jelenleg termék menedzser/ site manager pozícióban dolgozom :) It menedzsment felé orientálódom.
Akkor valamit már megint félreértettem, ma egy kicsit szét vagyok esve, talán az időjárás az oka...:)) Pedig nem néztem meg az esti meccset, most ismétlik, pörög a felvevő, még nem tudom az eredményt, az esti program megvan :)
háát igen, bölcsészek egy külön kategória.. :) Én nem vagyok programozó, de vannak terveim csücsülés helyszínekre a jövőben :)