Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#301473 Zabás Előzmény: #301466

most az egyik házunk tulajának megy iszonyatosan jól, de csak azért mert most értek be az EU-t támogatások! Baromfiudvarokat, meg telepeket építenek!

Azt mondta, hogy mindenki megkapta a pénzt aki csak pályázott! Az elszámolás már nehezebb ügy állítólag. Olyan megrendelőjük is van aki úgy tudta, hogy a tehén tejet iszik! :)

Zöld technológiában látok fantáziát, amilyen céget is szeretnék csinálni az is a zöld technológián alapszik, csak hitel kel hozzá, amit uzsorástól azonnal megkapnék, de én EU-s dolgot szeretnék megszerezni, vagy Széchényi, de nem saját fedezetet rizikóztatni. Ráadásul amit indítanék az a környező országokban de talán egész Európában nem is létezik még.

Folyamatosan levelezgetek, de mindenki olyan nehézkesen akar bármi információt megosztani, de még az hivatalok sem, olyan dolgokra kíváncsiak amiket nem szívesen osztok meg vad idegenekkel. Nincs kedvem a ötletemmel a RTL-en találkozni valaki más magyar ötletember személyében! :(

Mert ez egy ilyen ország sajnos.

#301471 Scipio Előzmény: #301462

Hihetetlen mindenhol programozók vesznek körül:)) A baráti társaságomban szinte mindenki az, egy szem bölcsészként elég elveszett vagyok közöttük, pláne amikor a keresetek kerülnek szóba :)) Néhányan már komoly pozikban vannak világcégeknél néhány évnyi munka után, mialatt én phd-n gürcölök...

#301465 Zabás Előzmény: #301463

"Egyszer volt lehetőség 90es években, most egyszerűen nem lehet indítani semmit se, telített a piac. Azért ezt elég egyszerű átlátni... "

baszki, hogy te mennyivel egyszerűbben megtudod fogalmazni a lényeget! nem véletlenül jártad ki az egyetemet vagy a fősulit :)

én meg a saját mondataimba is belebonyolódok! :)

#301464 Amatoregy Előzmény: #301444

nálunk van ilyen. ha valaki emlékszikmég anno 80's évek balatoni császárzsömle.

A mai késekkelmár nem is vághatóak azok a kenyerek és zsömlék. Tele vannak anyaggal...

#301463 Kissherceg Előzmény: #301395

nagyon jól látod, hogy van hitel, főleg egy hitel válságban.... :))))

Egyszerűen gondold végig, első vh után is talpra állás volt, de 29-33 mégis több kárt tett, mint maga a háború. 30ban nagy ötlet lett volna vállalkozásra bíztatni az embert meg hitel felvételre, mert első vh után is talpra állt a világ.

Kb így vagyunk most. Egyszer volt lehetőség 90es években, most egyszerűen nem lehet indítani semmit se, telített a piac. Azért ezt elég egyszerű átlátni...

#301459 Zabás Előzmény: #301442

nem tudom, hogy mimből jött ez neked, hogy 3,5% tejet nem kapok magyart?, De mindegy, eleve csak 1,5%-at iszom ha valami fehér löttyöt akarok inni, ha meg tejet akkor meg a Csomádi tehenészetből veszek, de iszonyatosan hizlal, de isteni finom! :)

#301448 Scipio Előzmény: #301430

A hátsó kertünkből idén nagyon jó dinnyék kerültek ki, itt délen sok napsütést kaptak :))

#301445 Ibiza Előzmény: #301432

én ettem párat..újpesti piac..magas őszhajú srác tán sanyi.. régen aláírta a dinnyét ha sz@r volt kicserélte volna...de soha nem kellett

#301444 Sumér harcos Előzmény: #301439

milyen az az albán pékség?

állitólag pesten van.....mit tud az különbet?:)

csak mert a multkor egy albán ****i hivogatott,kiado üzlet ügyében.....pestről.....

na mondom albánokkal még nem karatéztam.....magyarul sem tudott,vakarózott,variált ....mondom hess a picsába....:)

(ugyan természetesen más oka is adódott a meghiusult üzletnek)

#301442 Ibiza Előzmény: #301427

nem kapsz magyar 3,5%os tejet..miért?

mindenki nagykerben akar venni és kiskerben eladni..

a régi kereskedelem alapja a hiány volt..volt igény de nem volt áru.. ha neked módod volt ausztriából behozni valamit akkor eladhattad annak akinek nem volt rá módja.vagy lásd butikosok vs állami cégekntől "selejtáruk"..nem ragozom...

később ha vásároltál nagykerben ott mezei vásárló nem vásárolhatott rátehetted a hasznodat

ma már mindenki elad mindenkinek..az internet segít összehasonlítani árakat.. a multik a beszállítókkal finanszíroztatják a működésüket..ha akarnak dömpingárakat használnak.. lenyomják a kicsiket..

nem igazi nagyker a nagyker.. talán itt van egy rés..a "nagykeres" egy picivel nagyobb "nagykeresebbtől" veszi aki egy még nagyobbtól.. ez inkább dealer hálózat..

#301440 lackok Előzmény: #301435

Én jelen pillanatban vidéken élek de 3x ettem dinnyét. Abból egynek csak a neve volt dinnye mert botanikailag inkább tök volt..:))