Akkor itt mindenki hasonló évjárat? Én 88-ban végeztem.
Akkor itt mindenki hasonló évjárat? Én 88-ban végeztem.
annyiból rosszabb, hogy akkor 0 fejlettségi szint volt és bezártságból, hirtelen szabadság lett!
És emiatt voltak kilátások lehetőségek.
De most már minden van /elvileg/ most sokkal nehezebb lesz talpra állni, egzisztenciát szerezni.
Egész más a helyzet, mint akkor.
naponta ott vagyok..látom..nem csak autóból látszik hanem árumozgásból... van kínai..szinyeiben.. néhány nagykerbe is szállít.. a fele az vegetál egy része kiadó üzlet..
kapcsolat és árukészlet..én egy szönyeges törököt láttam de bezárt..
Egyetértek, szintén akkor végeztem és nem látom most sem rosszabbnak a helyzetet....sőt.
Igen ez valóban így van !
Esetleg, ha nem tudok elhelyezkedni a szakmámban , elmegyek Brókernek vagy boltvezetőnek a Lidlibe!
Ez mondjuk szomorú valóban :(
én is ilyen kilátásokkal álltam 1989ben, pont rendzerváltásra fejeztem be a középiskolát, indult a nagy betű ÉLET a demokrácia első évében, az sem volt könnyű! Aztán megoldódott minden, lesz valahogy ne csüggedj.
De legalább garantált a fehér karácsony :)) Rokonok is profi hómunkások, több évtizedes -1956-osok -tapasztalattal, majd egyszer megkérdezem, hogy hány féle szavuk van a hóra :)
Egyetemet most fogom befejezni januárban , szép kilátások mondhatom .
Ilyen környezetben nehéz lesz lakást vásárolni ,családot alapítani !
Persze a lakás vásárlásra nincs meg a pénz:(
sziklás hegységtől beljebb már -20 -30van pl Calgary :) tököm menne oda :)
Ööö, azért Kanada nem csak a tengerpartból áll, annál kicsit nagyobb - egy fél kontinens :) Van ott hó és fagy elég... Nekem rokonok élnek kint, járunk oda-vissza és volt már ember magas hó is, ők egyébként Quebec-ben élnek.
Gondolom a link már megerőltető lett volna :))))
még szerencse, hogy google mágus vagyok :P
Voltam ott 2x 1 hónapot. Havat nagyon ritkán látnak, évente 1-2 hét, vagy annyi se. A -10 fok is nagyon ritka, gondoljatok bele, hogy ott az óceán, ami sosem fagy be, tehát legalább 1-2 fok, amit tart. Viszont rengeteg az eső. Annyi előnye van, hogy mindig tiszták az autók.
fent van a kandai bevándorlási hivatal oldalán :)
Ez nem hangzik valami jól :(
pedig most tárgyalok erről itt http://canadahun.com én is.
Melyik az a 31 szakma? :)
Perfekt az Angol mutogatásom :)
Ez tényleg így van, eléggé enyhék ott a telek.
Egyik volt ismerősöm 20 évvel ezelőtt ment oda 3 pici gyerekkel, előtte meg Erdélyből jöttek ide.
Itt is megkaptak annak idején mindent de mindenáron Kanadába szerettek volna menni.
Mindig csak az lebegett a szeme előtt hogy a gyerekeinek jó és normális élete legyen.