Rám férne, tényleg ott álltam már 700-nál beírtam, segglyukam nem tudom hogy volt-e
Weiszeitunk jó csináltad egyelőre, de oly messze még a holnap....
Rám férne, tényleg ott álltam már 700-nál beírtam, segglyukam nem tudom hogy volt-e
Weiszeitunk jó csináltad egyelőre, de oly messze még a holnap....
benne van ,ha ma nyekk akkor jön a bitang esés
már hetesen is megjelent első zöld macd
viszont a 3-4h trix még vétel is lehet
Nem hinném,kemény ez a szint felfelé,ma elszállhatunk volna amerókával,meglássuk mi lesz,több mint felét visszanyitottam 23630 átlaggal :D
Enélkül nem tudnék holnap pipázni...
viagrát a chartokon:)
igen lassan fordulunk....a héten orvosokhoz jártam,ketrecbe készülök....:)biztosításom van ha nem jön össze:)de jövőhét vagyok ha minden ok.....
bár sztem még lesz áll kitörés ma 200 dj átmegy 10600ig.bux meg kitudja??,
ha most fordult akkor szépet mákoltál szerencsére :)
750 fölött volt a stopom, csodálkozok hogy nem ütött ki.... Most lehet szokásos usa szopatás lesz, aztán estig megint elszállnak mi meg holnap a 24-K nyaldossuk...
Na mi van itt...BUX már a holnapi USA esést gyakorolja ? :DD
Csak annyi h Egon elemezte, és azt írta felmehet 21,4k-ig :))
OFF...de nem tudom hova írjam
most nézem egis-t, miajóisten van ezekkel a gyógyszercégekkel...mindenki viagrát gyárt már vagy mivan
ON
hát nemtudom...papoltak itt mindenféle esésről már...napi 1500 pontos esést is irtak már...már ideje lenne hogy bejöjjön.
az mit jelent? shortolod és égeted a pénzt?
azta, ezek az amcsik most megint égbe mennek.
a mollal és richterrel tartani fogják a buxot, zártam a short 2/3-át, usa megy tovább
Én annyira régen elkezdtem hogy azóta már 2x hagytam abba :D
nem, az neked remény lenne :))) fordulásról álmodni olyan, mint a kilőtt szeműnek a látásról :))
én is belekezdek a short építésbe
adtam i 2 kontit kezdetnek :)
Hajrá....csak nehogy zárásunk után megint felforduljanak..
Ha BUX minuszba zár az nem egy fordítós Doji lenne véletlenül ?
Én már rég elkezdtem :))