Áh, mire beírom az eladást már elmegy az árfolyam.
Kérdés melyik lesz hamarabb a shortnyerő vagy a halál :D
Te nem állsz neki vmi hasonlónak? :D
Mondom én, kiszálltam, mindjárt két eső gyertya (negyedórásban nézem).
:(((
Sajnálom, sokan álltunk rossz poziba, de mindig van új lehetőség, én most inkább ki üttetem magam, mert régebben nagyon ragaszkodtam a pozihoz és az sem jó, tegnap is kiüttött, ma 200 pöttyel feljebb beleadtam, de lehet ez is ki fog ütni feljebb, egyszer csak be jön... Lehet 25-K-ig ez lesz:S
ez a mindhalálig short, de ahogy elnézem az is be fog következni :D
23670 ről shortépítés reload :DD
én még tartom a shortot..várok holnapig..ha holnap sem akar esni..zárom.
nem merem átvinni, már sok pénzt vesztettem ezzel / Soros /mire kiderül az (i)gazság mehet még fel ezret.
Szijjasztok!
Nekem egy 20-as pakk shortom van 22.5k-ról, stop 24k-n. Ha kiüti a magyar piacot befejeztem!
Forexezem (egyszer fent egyszer lent) ami sokkal jobban tetszik! Köszi mindent Nektek, nem megyek messzire, csak a forex topikba! :)
hello, éppen akartam kérdezni, hogy eldobtad-e mr az egészet.
én tegnap eldobtam és fordítottam, és pont akkor, hogy nullába mentem. nem lett veszeteségem.
aztán longban maradtam. de most már megint elegem van és ideges vagyok. szerintem tartok egy két nap szünetet, utána mindig jobban megy a tőzsdézés.
Még nem ütött ki a stopom, de ha holnap gap-el átugorja akkor nagyon szívok én is...
Na, elegem lett, eldobtam a shortokat. Kinyit Amerika, és megveszik a jó adatokat, azt nem várom meg. Megmaradt a ház szigetelésének ára, amit már kivettem, de ez a short már a tőkémbe is beleharapott egy kicsit, innentől már nem játék, nem tudok mosolyogni. Az elmúlt pár napban újragondoltam, új szabályokkal kezdem elölről.
Szóval innentől esni fog, meglátjátok. Ez biztosabb, mint Matgab jóslatai. Vagy Nostradamusé.
most shortban vagyok, a nagy esésnél -mert lesz -gondolom már nem leszek shortban
Jah attól függ az ember melyik oldalon áll,nekem most a szívó jutott :D
Bakker hiányérzetem van short nélkül,most nekiállok újra építkezni hogy tudjak bőven finanszírozni felfelé ha úgy alakul...
Én is szépen daráltatom magam,gondolom vhol itt lesz a tető akkor.....
Csilla promt buxban 23400 volt az előző tető és 23570 a fibo,hatinál ez kt-tól függ 0-300 pontig :D