most nem jó érzés. mert bizonytalanság van. inkább kivárnék. meg dolgom is van, és ideges vagyok emiatt.
meg adat miatt, nem is tudom..inkább ne lenne.
most nem jó érzés. mert bizonytalanság van. inkább kivárnék. meg dolgom is van, és ideges vagyok emiatt.
meg adat miatt, nem is tudom..inkább ne lenne.
pont most likvidálták két kontimat:-((brühühü...(azért maradt, úgyhogy csak a mohóságomat sajnálom.)
egyébként longolom, de nem akar menni ez a nyavalyás.
Egon megint fordított egyet, már 25000 felett lát dolgokat, Cimballi is elhalasztotta az esést.
Minden csak felfelé kapaszkodik, lassan tényleg itt a Kánaán.
Érdekes meglátás!
Nálam is problémát okoz olykor az irány elfogadása,pedig tényleg szarvas hiba!
A múlt hét jó példa volt erre!
Ez jó :D
Nem, mert te úgy gondolod, most magasan van, adni kell. Ez igaz is, de ehhez tőke kell. Én is azt gondolom, aki most adja, fog rajta nyerni legalább 5 000 pontot. De lehet, előtte bukik 3 000 pontot. Ezt bele kell kalkulálni.
Oti topikban leírtam a véleményem, ide csak kis részt másolok be:
"Okoskodjunk azon, miért van most hideg. Mert eddig szeptember elején meleg volt, micsoda mutyi. Nem is értem, mi történik itt.
Beszélni is lehet róla, meg kabátot venni is lehet. Ki így, ki úgy."
ha értenéd, akkor mindenki értené, és máris nem ez lenne...
továbbra is tartom azt a véleményemet, a tőzsdét nem érteni, hanem lekereskedni kell...
Bele adtam egy adagot, lesz ami lesz.... Legfeljebb kicsit feljebb bővítek, de remélem lejjebb:-)
Nem hinném hogy vki itt ért vkit,de most ippen csütörtöki bódoccság van....
nem értem megint mi megy már...xar adatokat meg kell venni mindenáron ?
Nálam van egy fibo 23530 körül, meg még az ezelőtti max. 23644 volt. A mol esetén, nem tudom, hogy a bullish slingshotnak hol a vége. Ha valaki tudja, írja le
csak 595-ig menjen el, ott eladom, mert likvidálnak. 11-kor.
Eléggé tapadunk felfelé....
Ha ma nem zár 23300 alá akkor az a szint megerősített támasz lesz már!
Bár a 22800 természetesen erősebb.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=457727&place=
elemzők sem értik ezt a nagy optimizmust..1500 pont esés bármikor jöhet.