Ezi jól megmondtad. Vágyak és álmok....:))
Ezi jól megmondtad. Vágyak és álmok....:))
napin stoh 21 környéke.....de a többi indikátor szerint mehet még ft az erős irányba.......én swapjaim zártam......viszont még igsazából longra nem látom....egy jó kis usa esés kéne....
Igen, de lehet, a lemínősítés előtti betárazás is......ahogy szokták.....78-ig, aztán jón kósa, és szíjjártó, de most rogán is ott lesz...:))
a gazdaságunk..
a pannon puma keresztezve a magyar szürkemarhával.
Villámgyors és kitartó.
huf-al mi van?
Bika erős......
Mi az oka?
pénteken eladtam az össes ts certit, egyelőre partvonal, hiszen 09. 27-én lejárnak a certik, valószínű most már megvárom az újakat
euro ha jó hangulat marad szvsz 280-ig lenézhet...chf napos alsó bollinger 210 alatt.......engem ez érdekel....nagyon sokan kiabálnak 230-t...oda még felmehet-és utána le 200 környékéra szvsz sz.részemről 230-ha lesz -mivel a trend emelkedő---akkor ott már 1000-2000k swap kötelezően nyitandó persze szvsz-addig meg long persze !
holnap zárom, egy keveset fordítok és irány 290. erősen bővítem a hati S-t
hát ez a 222 nem enged-van egy olyan érzésem-ha már megírták-akkor azért is felverik 230-ra a chf-t....csak egyszer az íze kedvéért....meglátjuk!
Nyugodt lélekkel, adhatja más is: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=457606&place= , ha már egyre több újságíró tömve chf/huf long-ban
én ma tettem így, repültek a maradék tl certik és már veszem is a ts-t
Holnap eladom a svájci frankot, had legyen likvidebb.... a piacon több hasznát veszik mint nálam a párna alatt. Segítsünk a frank-hiteleseken, ki hogy tud.
én ezért is nyitottam swapot....meglátjuk-szvsz 200-ig max féléven belül le kell jönnie---addig lesz remélem 1 milla feletti swapom 220 feletti átlaggal - meglátjuk---fontos-hogy legyen likvid kp-mert árfolyam elmozduláskor azt be kell tenni.
azt nem, de a ft gyengülést igen...
Az esetleges IMF megállapodás szerintem letörtheti a CHF erősödést?!
a chf naposon egyértelműen látszik-hogy emelkedő trendben halad-a legutobbi alkalommal a 223.70 megállította-szvsz most 225 fölött lesz már az új csúcs-onnan swap részemről....ebben a hullámban én még nem várnám 230-ra de ISTEN útjai kifürkészhetetlenek!...hát még a spekulánsoké!