Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#299360 Csilla76 Előzmény: #299356

hát ez elég szomorú és egy idő után elkeserítő is tud lenni.

no meg az, hogy teljesen kiszámíthatatlan az egész tőzsde.

#299356 Zabás Előzmény: #299353

igen , valószínű ez lesz! És ha mi tartjuk a pozit, tuti ellentétes lesz az elmozdulás, de az is tuti, hogy a lezárt pozi irányába lesz. :(

Számunkra 1 a tuti a szívás akármit is csinálunk :)

#299353 kerikoma Előzmény: #299341

:D:D

Túl magasan vagyunk, 22800-at akartam kérdezni:) Mostanában nem is szívesen fogok nap végén poziba maradni, mert az elmozdulás az lehet egy nagy gap-el lesz valamelyik reggel és tuti nem jó irányba fogok állni...

#299346 Zabás Előzmény: #299341

OTP távolról, még nagyon nem longos!!!!

Ez a hatalmas bear flag még él!

http://www.imagebam.com/image/2dc4d996695895

még nem lett levadászva, most vissza tesztelt!

5200 fölé zár talán rövidre long

4300 alá hosszúra short

MOL/Richter a két kakukktojás! Richter nagyon volatilis lett, most pont annyit emelkedett amennyit szokott, és most jöhet a lefele hullám, chartja a richter topikban.

MOL kitört, de egyenlőre nagyon gyenge és a charton kívül semmi nem támasztja alá a kitörést, így szerintem csak a szinten tartás véget kínozzák szerencsétlent!

#299336 kerikoma Előzmény: #299300

Hát ha igaz, hogy megint sunda bundáztak még ezzel is, akkor azért lehet, hogy lesznek itt még gondok....

Támasz 21800 körül elképzelhető?

#299335 Csilla76 Előzmény: #299333

majd igyekszem. de nyugat lépeget felfelé, és arra gondoltam, hogy ha még kicsit felmegy, akkor kiszállok, és majd holnap újra trédelek.

volt már, hogy elszállt a nyerőm, ezért résen vagyok, amennyire tőlem telik. ja, meg egyelőre le kellett küzdenem a mohóságomat. még mindig megvan, de most nem az a domináns.

#299333 Benjoe Előzmény: #299324

Azért ne nagyon szeress bele.:) Tegyél rá inkább stoppot, ha már nyerőben van. Igaz, azt meg ki fogja ütni, nálam legalábbis mindig az történik. Aztán áll csak irányba. Akkor meg már nem szállok vissza. Van még mit változnom. :)

#299324 Csilla76 Előzmény: #299320

igen látom, de én most nagyon komoly vagyok:-)

koncentrálok.

eddig elég pénzt égettem a tőzsdén, tanultam, most pedig valami dereng, hogy mi is folyik itt, na azért is sikerül az utóbbi napokban nyerni némi pénzt innen:-)

emeltem a tétet, nem adom el még a longot.

#299312 Csilla76 Előzmény: #299305

nem kötekedek, érdeklődök mindössze.

felfele sem akar menni...nem várok lezárom nyerőben. usa úgyis meg fog kavarni mindenkit.

23060

#299305 Waszeitung Előzmény: #299301

Már elmúlt,nem kell mindenbe belekötni :D

Jól nézne ki nap végére ha a lenti kanócot sikerülne betölteni....

#299299 Waszeitung Előzmény: #299295

Egyenlőre hatiban és bluekban is rés van,nem is kicsik....lehet hogy még lesz hinta palinta,de azért talán csak nem megyünk ki új csúcsra minden nap :D

#299295 Csilla76 Előzmény: #299281

kijött egy rossz német adat, de szerintem vissza fog menni 23 fölé. megint be fognak szívatni mindenkit az usák. bux nem akar jobban esni.

ha több rossz hír nem jön ki, akkor kilövünk szerintem.