úgynéz ki igen,hálisten shortban.
Remélem ez csak valami varázsgömb. Nem tetsző forgatókönyv.:(
Köszi:))
Péntek du. amikor zárás előtt kezdtünk esni zártam minden longomat, nem mertem áthozni hétfőre persze utólag megbánva, de egyszer Amatoregy azt mondta ne vadásszuk az aljakat és a tetőket, úgy hogy nem bánom. Végül is 21850-23050 nem rossz. Valamicske vissza jött az előtte lévő buktából:))
szerk: Jelenleg pozi keresés....
Szia, ma érdemes figyelned longodra, EU/HUF 287fele., dollár tegnap egész nap ment le eu-val szemben. SP futi tegnap is ott volt mint pénteken, ma alatta, 1105környékén volt egy SP napos leszorító tető érintés, ott már pénteken is onnan le vártam, ma talán le is jön.
Lehet érdemes nyitóba beleadni, de még csak most nyitnak a 8órás fuik majd
Ismered Otiliát is, ha ki spécizik maguknak, tud hirtelen sokat is menni, szvsz még nem kell leírni.... most egy kicsit erőtlennek tűnik, de hamar feléledhet
Jó reggelt mindenkinek!
ha splitelik elmehet "80.000"ig is mint otp..a mostani ár az 50.000..
sztem arra játszanak..
Richternek talán 50790ft volt a történelmi csúcs , tehát ő áll a legközelebb hozzá .
Ezért gondolom nem fog 60000-ig emelkedni.
Bár érik egy szép short nyerő , ha beparáznak a hírek miatt !
hát persze, hiszen ez az otinál 20 %-ot jelentene, a ricsinél csak 4%-ot...
mondjuk a legdurvább a molly 24k lenne számomra... speki nélkül sose volt ott...
amúgy egyetértek, ha valaki longolni akar és mer.....
Szerintem longolni csak az Otp-t érdemes a mostani árfolyamokat nézegetve!?
Tudom Mol 24000 , Richter 50000 hamarabb lesz mint az Otp 6000 :)
Ha az eleje így lesz akkor extrém long részemről...
sp-ét amerikában szerda délutánig húzni fogják,1130-ig,végig,minket is ,szerda délután kell zárni a longokat 24000 ezer környékén.,asztán csüt már lefelé.Mondjuk ELVILEG HOLNAP FEL,AMERIKA IS,KAPÁSBÓL 1120-IG,SZERDÁN DÉLELŐTT VALÓSZÍNÜLEG MÉG OPTIMIZMUS,ÉS HÁT OBAMÁT LÁTVA SZERDÁT IS ,megvehetik,és nem kizárt hogy a csüt. is.akor viszont richter 50,mol 23,oti 5850,mi meg bux 24700,addig akkor no short esetleg csak hétfőn,.sp-é kapásból megnézheti a 1150-et kapásból.de akkor onan extrém short.jövő héttől.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=457395&place=
gondolom erre ralliztunk mostanában...
Egyel több ok a pipára mint mondottam :D
Asszem addig nem lesz nyugi amíg buxban meg nem nézzük 23400 at....
Holnapi esés is elnapolva,az már természetes hogy Rg lassan két hete új csúcson zárt egy nap kivételével,de Molly is idei új csúcsra lett húzva a felkötésnek köszönhetően,és Otit is felrakták 5e fölé...közben Ft frankkal szemben erősödik,euroval szemben gyengül,ez csak azt jelntheti hogy mki sz..pni fog :D
Reggel még nagy szárnyalást vetített előre:
CHFHUF
http://www.imagebam.com/image/cbaf1b96558842
Azóta esést prognosztizál, erre felkötnek! Lassan én is saját magamat :)
Elemzésben is amit küldtem , benne voltak a lehetséges szenáriók.