éles számla?
Én nem ezeknél vagyok,de megadtam a számlám jelszavait és már lassan 1hónapja mükszik hibátlanul.Pedig ha jól emlékszem valami 15 napos triált írtak.
Remélem így is marad.:-))
Most nézem. Lehet hogy azt akartam kérdezni. Ez van az alparinal es az admiralnal?
Igen és nem. Ingyenes az alparinál és az admiralnal.
Zabás,
valamelyik képeden láttam egy indit, ami átlagárat számol. A másik valami R/R arányt vagy kockázatot számol. Mi az indik nevei?
Az arszint alapbol benne van. A pozi zárás érdekes.
azt hittem meg üt a guta. Épp ránéztem a telefonomra, amikor sms jött, hogy új mail üzenete érkezett.
Letöltöttem (kemény 30 db) amit nem tudtam mire vélni. Az első rögtön úgy kezdődott, hogy 1 lot, no money, close position....
????
Gyorsan beléptem, de szerencsére nem is volt 1 lot-os pozim. Hogy honnan a francból veszi az adatokat ez az expert lövésem sincs. Az utóbbi időben simán elkezdte keverni az instrumentumokat, a dátumokat, a kötésméretet és minden mást.
De ez az egyetlen expert eddig amit találtam, ami mailt küld a pozi zárásról mt4-ben.
azt hittem meg üt a guta. Épp ránéztem a telefonomra, amikor sms jött, hogy új mail üzenete érkezett.
Letöltöttem (kemény 30 db) amit nem tudtam mire vélni. Az első rögtön úgy kezdődott, hogy 1 lot, no money, close position....
????
Gyorsan beléptem, de szerencsére nem is volt 1 lot-os pozim. Hogy honnan a francból veszi az adatokat ez az expert lövésem sincs. Az utóbbi időben simán elkezdte keverni az instrumentumokat, a dátumokat, a kötésméretet és minden mást.
De ez az egyetlen expert eddig amit találtam, ami mailt küld a pozi zárásról mt4-ben.
Egyenlőre demóban van nekem is, tanulgatom, de iszonyat jó!!!
én nem mertem még ráengedni...
Nem tud valaki olyan expertet ami pozinyitásról és zárásról küld mailt?
nekem van egy, de szinten semmilyen adat se stimmel benne...
AutoGraf 4 az egy ingyenes EXPEÍRT /nagyon állat/
Csak akkor ingyenes, ha ezen az oldalon keresztül nyit valaki MT4-es számlát, itt van a lista, hogy kinél és hogyan kell:
Egyébként 480$-ba kerül
Kedves Archenius!
A grafikus megbízások EA szerkeszthető,...lehet tanulságos lenne programozástechnika szempontjából átnézni....
Nem saját szellemi termék, a net-ről van. Én nem értek hozzá...és erőltetni sem szeretném.
Csak sok segítséget kaptam már innen, azért szeretnék én is valamit beletenni a "levesbe". :-)
Tisztelettel:
Ádám