Eddig.
Egyezel velem, kivéve orco...:))
Ugyanez a helyzet velem is :)
Ezért dobtam 860-nál mikor visszacsorgott, na meg azért, mert Orco megindulni látszott és lám, meg is indult :D
Annyi fals kitörést szívtam már meg a Pannergyvel, hogy én már csak erős izgalmi állapotban piszkálnám meg, pedig reggel 842-nél már csak egy ok hiányzott a vételhez, fogtam is a fejem 880-nál :)
Hát nem tudom, szerintem mindenki fél tőle, ahogy Pf-en is írják, hogy leöntik...
Réssel fel nyitott, nem tudom, lehet bele kellene most venni(?)
Reggel belevettem 852-n, aztán 860-on kiszórtam...
Megyegetne, csak sok a hitetlen..
Majd, ha 855-ig visszanézett, utána indul újra szvsz.
Sziasztok!
Valaki nem tud valamit arról, hogy mikor adják ki a féléves jelentést? Úgy hallottam, hogy Mályiban előrehaladott állapotban van a fúrás, ezért be is kanalaztam 810-en 1k-t, de jelenleg nihil.
Üdv:
Ákuka
Valaki szépen gyűjtögeti, most épp 10k-t vettek ki a könyvből.
most én vok a hülye vagy a pfen a hülyék???
"A PannErgy Nyrt. mai nappal kezdeményezte 597.500 db PannErgy Nyrt.
törzsrészvénynek megfelelõ, folyó év júniusban kifutó 239 db tõzsdei határidõs
kontraktus lezárását.
A leszállítás idõpontja 2010. június 23. , melyet követõen a PannErgy Nyrt.
közvetetten és közvetlenül összesen 3.323.703 db saját részvénnyel rendelkezik,
ami az összes kibocsátott részvény 15,79 %-a.
PannErgy"
Ezt én ugy értelmezem h csak zárják a hatit...
semmi olyan nincs benne h milyen áron meg iylenek de a pfen 957forintos árról beszélnek meg h tüske lesz az árfolyamban meg iylen hülyeségheket...
sztem a hatit lezárják 840körüli áron...
de ha tévedek javítsatok ki!
Hosszú távú, 15 évre szóló és további öt évre meghosszabbítható szerződés született a PannErgy Polifin Zrt. 90%-os tulajdonában álló Szentlőrinci Geotermia Zrt. és a Szentlőrinci Közüzemi Közhasznú Nonprofit Kft. között. A szerződés értelmében várhatóan 2010. október 15-től a Szentlőrinci Geotermia Zrt., mint távhőtermelő szállítja a Szentlőrinc város jelenlegi távhőrendszerét üzemeltető távhőszolgáltató cég számára a geotermikus energiaforrásból származó hőenergiát. Szentlőrincen a projekt keretében létesített kútból kitermelhető víz hőfoka 87 Celsius fok, amely zárt rendszerben elérheti a 90 Celsius fokot is, a kút hozama pedig maximálisan 25 liter másodpercenként, így a geotermikus energia felhasználásával teljes egészében kiváltható a jelenlegi földgázalapú távhőszolgáltatás. A szerződés értelmében a felek között a díjak félévente kerülnek felülvizsgálatra, és a referenciaként figyelembe vehető városokban alkalmazott lakossági távhődíjak átlagos értékének alakulását a felek közötti hődíj egy összetett számítási módszer és feltételrendszer szerint mintegy 80 százalékban fogja követni. A szerződés eredményeképpen a szentlőrinci távhőszolgáltatás lakossági fogyasztói a referenciaként figyelembe vehető városokban alkalmazott lakossági távhődíjak átlagos értékéhez képest is érzékelhetően alacsonyabb áron juthatnak a távhőszolgáltatáshoz. A szerződés aláírása jó hír. A kút fúrási munkálatai e hónap végén, jövő hónap elején kezdődhetnek és 1-2 hónap alatt befejeződhetnek. Az első új fűtőmű már ebben az évben termelhet készpénzt, míg a többi, nagyobb erőmű a jövő év elejétől helyezhető üzembe. A hír pozitív, azonban megfelel várakozásainknak, ezért csak korlátozott árfolyamhatásra számítunk