Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#301244 kerikoma Előzmény: #301236

Mindegy, Keg szép volt, Phyl nem annyira erős, de tegnap is a Keg előbb kezdte.... aztán ha mézesmadzag akkor is legalább kedvet csináltak a feljebbről beragadtaknak is...

#301236 zeeh_ Előzmény: #301122

50

Úgy érzem, ebből nagy borítások lesznek KEG-gel együtt a mézesmadzag elhúzása után.

#301122 kerikoma Előzmény: #301111

Végre egy kis fény az alagútba, már nem ártott... Próbáltam keresni valami pletykát, vagy hírt de semmit nem találtam.... Habár ez képes menni akkor is amikor nincs semmi:-)

A vállalkozás termékvála…

#300704 Zotya32

A vállalkozás termékválasztékának folyamatos bővítésére törekedve, saját gyártóbázisokat is létre kíván hozni. Első lépésként mintegy 560 millió forintért megvásárolta a Phylaxia holding takarmánypremixet és állatgyógyszereket előállító bábolnai üzemét. Az év végére az ingatlan tulajdonjogával együtt az ott gyártott termékek engedélye és törzskönyvei is az Alpha-Vet tulajdonába kerülnek, megteremtve a lehetőségét annak, hogy a cég ne csak itthon, hanem az európai országokban is forgalmazza az ott készült termékeket - közölte Móré Attila.

http://www.agromonitor.hu/index.php/mezo/35-mezo/1324-logisztikai-koezpontot-epitett-budapesten-az-alpha-vet?limitstart=0

Phyl-ben akkor maradt a rádió, meg egy kis gumi, egy kis építőipar, meg egy irodaház. pukk.

#300644 banyaiz Előzmény: #300638

:) egyik cég jobb mint a másik. Amúgy igaz, fel kell vennem a befektetői szemléletet. :)

A vételi oldalon lehetne…

#300625 kerikoma

A vételi oldalon lehetne már a 47, mint a KEG-nél a 121

17%?? ezen a trutykón e…

#300591 Sumér harcos

17%??

ezen a trutykón egy nap alatt?:))

no nem nekem,mert én ebből soha nem veszek:)

#300559 Scipio Előzmény: #300550

Ma megkergültek a kispapírok, keg, econet, phili, jön még az rfv... 46-47 gyors forintozásként még teljesítve, nem merem tartani ezt a sz@rt, tele van pufferrel...

#300555 zeeh_ Előzmény: #300550

Jól van, ****a.

A tegnapi szériám folytatódik. Mindig akkor indul meg valami, amikor elmegyek a gép mellől. Fene egye meg.

#300553 hAliG Előzmény: #300542

Fúú vazz, 44-47 :)

Alig bírtam követni mikor elkezdték tépni, én hülye nem piacin vettem :D

Na ki is akadt, egy 43-4…

#300542 Scipio

Na ki is akadt, egy 43-45-ös gyors adás-vétel fért be nálam...