Te reggel Óta szórakozol velem...:)))
3 hónap alatt értsd, beköltözés, de tudod mit, legyen egy fél év......
A beton magszilárd kötési idelye tudod mennyi?
Te reggel Óta szórakozol velem...:)))
3 hónap alatt értsd, beköltözés, de tudod mit, legyen egy fél év......
A beton magszilárd kötési idelye tudod mennyi?
Csakmondom, hogy nem. Ha nincs pince (illetve ha van) és födémpanel technológiával dolgozol és száraz burkolattal belül (értsd gipszkarton) akkor simán megvan... Persze ehhez kell, hogy minden szinte alatta marad az alátámasztás 3 hétig...
:D
Nálunk városban most is van olyan új építési tömbház ahol évek óta vannak még eladó lakások. Nem sikerült túl jól megépíteni.
Mikor ez a téma nagyon felkapott volt olcsó hitelek miatt, gondolom sokan gyorsan akartak belőle meggazdagodni, aztán voltak érdekes konstrukciók. :D
Csak mondom, hogy egy családi házat, nem lehet felépíteni fél év alatt.
Ha a beton alap kész van, kb 1 hónap, míg a falazat rámehet.......
A szintenkénti beton koszorúknák hasonló a helyzet.......
Ezzel szemben, van olyan új építésú ház, ami akár 3 hónap alatt felépül.
Nem beszélve arról, hogy egészséges, egy telet fűteni vakolat nélkül........
Az enyém így készült, és ennek ellenére vannak repedések.......
Volt alkalmam nekem is pár újat látni, voltak érdekes megoldások azoknál is, már amit kívülről lehetett látni. Rengeteg olyan eset is volt , mikor még bankban voltam vevő nem akarta átvenni a lakást annyi probléma volt, hónapokig ment a huzakodás. Aztán , hogy évek múlva azoknál még milyen probléma jött elő ki tudja. Építési vállalkozóknál volt/van egy réteg akiknél nem a minőség az elsődleges szempont. :D
Nincs annak párja....
Nem mint az újépítésűeknél...
Cső, akarom mondani slag törés.....
Szó szerint, a vízvezeték helyére kerti slag volt téve, és ez volt befalazva, vakolva......
Unoka tesóm a 2 szemével látta......:))
:D az szép lehetett.
Régi építésű lakás, és egyedi konyhaszekrény van, aztán ilyen esetek nem voltak bekalkulálva. :D
te sem útépítésű lakásban laksz! :)
Moszkva téren fúrtunk mi egy ház alagsorában 2,5m lukat 70mm átmérőset!
Szép mutatvány volt, gondolhatog+! Az üzlet 5*3m volt :)
bazz , hogy jártam ma. Zárlat a konyhaszekrényem mögött, és éppen olyan helyen ahonnan kapja hűtő, mikró páraelszívó stb az áramot. Nem lehetett hozzáférni a helyhez, mert éppen ezen a legfontosabb helyen nem vágtuk ki annak idején a konyhaszekrényt, úgy nézett ki szét kell szednünk a szekrényt ,ami nem lett volna egyszerű mutatvány.
Végül megoldottuk, egy kis fal fúrással tudtunk áramot vinni egy hozzáférhető konnektorhoz. Reggel 9-től mostanra lett kész, nem volt elég hosszú fúrószáram, végül sikerül szerezni egyet ami kb 1 méter hosszú volt, azzal meg alig lehetett ráfordulni a helyre ahol fúrni kellett. :D
Ennél nagyobb szivatás a csizmák ára :)
Hát, nem olcsó, de gumicsizma
http://gumicsizmabolt.hu/t/ferfi-gumicsizmak/s?page=1&per_page=12
Nagyon sok szeretettel szeretnék meghívni minden e téma iránti érdeklődőt a XII. Mezőkövesdi Gépésztalálkozóra.
Biztos vagyok benne, hogy tőled sokan vásárolnának ...
:)
Pedig azt mondta a feleségem, hogy dolgozni megy.
nem értem.
Épp ma láttam egy nőn playboy-gumicsizmát. Mik vannak...
Parfüm tuti pancsolt, telefon vsz hamis v lopott.
óra vagy telefon mellé ajándékba kapsz egy gumicsizmát.....
:DD