Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#297720 hosszhuszár Előzmény: #297717

:)))

Ezek nem lopott, csak hamisított dolgok, amiket meg lehet venni, 10-20e ft-ért (telefon)

Parfüm (3-6e)

Megveszik, és eredetinek próbálják meg eladni....

Egyszer, ha lesz türelmed, vedd a kezedbe a kínált árút, és alaposan vedd szemügyre.....

A telefonok, a megszólalásig hasonlítanak, a szofvótver is azonos, csak a használati időtartam kevesebb, hamarabb tönkre megy.

Származási hely kína....

Vannak originál -copyk, amik teljesen azonasak az eredetivel, ugyan azon a gépsoron készül, mint az eredeti, azonos minőséggel, ez olcsóbb mint az eredeti, de nem 40e ft.

Van a copy-copy, ami szintén azonos gépsoron készül, más anyagok felhasználásával......

Na ezeket árulják, a kékvérűek, többnyire.....

A parfüm, meg ha leveszed a szelepet a tetejéról, lehet látni, hogy kókányolt a zárás alatta.....

Sziasztok, én egy vidék…

#297717 Amatoregy

Sziasztok,

én egy vidéki amator vagyok. A story:

tegnap tankoltam valahol az autópályán egy benzinkútnál (adat után 17 óra magasságában)

Látva a mozgásokat úgy gondoltam, hogy ideje zárni néhány pozit (cadjpy long, arany short, olaj long, stb.)

Miközben ülök az autóban (lezárt ajtók mellett) laptoppal a kezemben odalép hozzám egy kékvérű.

Nem érdekel e nokia n97 (azt hiszem) 40 k-ért, illetve más telefonokat is mutatott. Mondtam, hogy csak gombos változat érdekel. Erre azt mondja, hogy nem tud tankolni és van nála néhány óra (original, garanciális). Mondtam hogy nem érdekel. Erre parfümöt kínál.

Stb.

Alig birtam lerázni. Mondtam, hogyha nem tartana fel, akkor eladnék pár száz hordó olajat a piacon. Erre kiakadt és elsomfordált.

Szóval mi az üzlet lényege?

- ezek lopott dolgok de eredetiek

- vagy lopottak és ráadásul hamisítványok is

- vagy engem akart kirabolni.

A kornyéken egyedül volt, mert direkt a parkoló szélén álltam és egyedül is ment el. (Más autó nem követte...)

Szóval világosítsatok már fel... :DDD

Biztosító

#297646 GáborGábor

Hello, Mindenki!

K&H biztosítónál van valakinek olyan ismerőse aki kárügyintézés gyorsításában tudna segíteni?

Válaszokat pm-ben kérem.

#297313 Ibiza Előzmény: #297295

átszerkesztetted? mert akkor mintha rövidebb lett volna..

én arra írtam az ok és okozat nem biztos összefügg a leírtakkal..

populáris hírekkel támasztják alá a mozgásokat..

tudod a szokásos.. nem egyforma infók alapján kereskedünk.. továbbra is azt érzem hatalmas változások készülnek.. mi ugrálunk össze-vissza mint kismacska ősszel a szélben..a falevelek után..

várok egy nagy mozgást (fel) ami a nemzetközi mozgástól elszakad..de azért az időzítés nem lehet teljesen a nemzetközi mozgás ellenében.. ráültetik a trendre..

#297295 Ricsi Előzmény: #297293

Ezt nem értem, mire írod.

Én annyit írtam, ezek miatt a hírek miatt minket adtak, amikor mások felfelé mentek, ezért a mozgók lejjebb vannak, mint ahol lenniük kellene a külföldi mozgások alapján. Ezek szerintem a tények, függetlenül attól, mit akar sz IMF, és ki Kósa Lajos.

#297293 Ibiza Előzmény: #297222

kicsit alaposabban nézhetnéd a dolgot..

Kósa egy helyi lakossági fórumon beszélt.. mese,hogy erre esett be a piac.. a kósa nem pénzügyminiszter..a pénzügyi kormányzat nem azt kommunikálta...

IMF idejött nagy pofával és nekiállt diktálni... ez egy tárgyalás..ők a maximomot akarták.. eladósítás, lakossági megszorítás.... miközben felkészületlenek voltak.. (belső fogyasztás növelésének igénye a lakosság jelenlegi helyzete és a megszorítás abszurditása)

Ráadásul a vállalt 3,6% hiányt 3%-ra akarták berakni.. ez abszurd.. jóléti országokban sem megy..

elöször a költségvetést kell rendbehozni és a költségvetési pénzek elfolyását megakadályozni.. ez a hatékonyság alapja..

írtam ha a házadban csőtörések vannak valahol akkor nem a víz nyomását emeled..

IMF erőből tárgyal (ahol megteheti) soxor eljátszották már a repülőtérre indultak nagy sebbel-lobbal- onnan hívták vissza őket.. itt elengedték őket.. ők kuncsorogtak vissza.. amikor elmentek másnap már jelezték szivesen visszatérnek további egyeztetésre..

Orbánnak nyílván van terve/igérvénye a finanszírozásra.. nem kell az első szar ajánlatot elfogadni..

#297240 Waszeitung Előzmény: #297222

Most is röpködnek a rossz hírek,országkockázat drasztikusan nő,Ft gyengül mindennel szemben,tényleg nem értem a tegnapi 900 pontos bux emelkedést,gyakorlatilag a semmire,előző nap usa záró -1,5% ma nullán zárt,semmi erő nincs a kinti piacokban...de most már legalább nem lepődök meg ha 23e fölé kerülünk :D

#297222 Ricsi Előzmény: #297194

Csak néhány dolog:

bankadó, Szíjjártó-Kósa, IMF kirugása, ezek olyan dolgok, amik minket levittek. Ezért a mozgók is lejjebb kerültek, mint másutt. Szerintem semmit nem jelent, hogy mi fölötte, mások meg alatta vannak.

#297194 Waszeitung Előzmény: #297103

Este már nem voltam gép előtt,most pótolok,szval:

Magyar piac,gyakorlatilag 3 papíros,Oti,Rg,Molly,ebből Rg-t az elmúlt egy hétben meghúzták +10% al gyakorlatilag csúcsközelbe,Molly 500 pontra van az idei csúcsától,egyedül Otit tudták érdemlegesen beütni,sztem ez utóbbi mutatja a nemzetközi hangulatot,miközben az elmúlt egy másfél hétben az összes index esett ezzel Mollyval és Rg-vel tartották a piacot,és mi lett a tegnapi nap eredménye?

Bux tegnap csont nélkül átvitte az 50 és 200 napost,felette van néhány száz ponttal,míg Dax,Dow,Sp mindezek alatt van bőven...szval kíváncsian várom a folytatást,mert ez alapján magyar piacon most eszetlen bull piacnak kellene jönnie,amihez vagy a többieknek kell felzárkózni vagy megint át lettünk verve.

Szóval, pont ma néztük h…

#297103 Ricsi

Szóval, pont ma néztük hathorral otit összehasonlítottuk a MOL-al és Bux-al (tudom, nem szabad rv-t index-el, de én így akartam)

Oti baromi nagyot esett, más nem.

Aztán megnéztük a bux-ot a djia-val és sp-vel, pont ugyanannyit estek, együtt mozognak. Aztán Hathor javaslatára felvettük még rá az olajat is, és érdekes, azzal is együtt mozog.

Akármit néztünk, oti le, minden más együtt. Nem látszik az, hogy tartanák a piacokat.

Egyet csináltam, nézd meg:

http://stooq.com/q/?s=sc.f&d=20100831&c=3y&t=c&a=lg&b=0&r=bux+djia+otp.hu

Én nem látom olyannak a helyzetet, mint ti.

Otit kicseréltem MOL-ra

http://stooq.com/q/?s=sc.f&d=20100831&c=3y&t=c&a=lg&r=bux+djia+mol.hu

Te azt látod ezen, a MOL-t megerőszakolják?

#297101 Ricsi Előzmény: #296168

én nem akarok veled vitázni, de én nem így látom, mindjárt írom, csak most felhoztam a topikot

#295043 Ibiza Előzmény: #295039

király utca..24órás... a deák tér felöli végén.. 30/3833333 a egészségkártyát kérdezd meg..nekem bejött..

Tud Budapesten valaki no…

#295039 zeeh_

Tud Budapesten valaki normális munkát végző fogdokit, ahol (K&H) egészségpénztári kártyát is elfogadnak?

El kéne mennem egyhez, de nem akarok kontárok kezei közé kerülni. Egyszer már sikerült kb. 10 éve, utána az előző (azóta nyugdíjas) fogdokim kérdezte is, hogy ki volt az az idióta állat, aki töméshez ekkora lyukat fúrt? :)

#294742 banyaiz Előzmény: #294384

szándékos volt? Hát bátor társulat lehet aki egy ilyen lavinát beindít a világban szándékosan. Ebben nem hiszek, vsz inkább az emberi mohóság , kapzsiság, és hülyeség csodálatos keveréke miatt jöhetett létre. :D

#294396 Ricsi Előzmény: #294373

De nincsenek is komoly fizetések. Nekem pl havi 80 Eur-ért könyvelnek, itthon nem találtam ennyiért könyvelőt.