Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: BUX0912

#29379 Waszeitung Előzmény: #29377

Nyiss neki egy számlát kisebb öszeggel,lehet aranykeze van a srácnak :D

A nagyok szerint a kereskedésnek inkább automatikusnak,gépiesnek kell lenni,nem szabad túl sokat kombinálni,agyalni mert csak a magunk helyzetét nehezítjük meg!

#29377 Amatoregy Előzmény: #29376

A fiam 3. osztályos matekversenyeken indul.

Persze vannak, de időnként ő hamarabb megtalálja mint én. (Mert túl bonyolultan gondolkodom.)

:-)

#29365 _pda_ Előzmény: #29317

igen, ezt a 12600-at megnéztük egy párszor, jobban esett volna ott kiszállni

valahogy én is ezt érzem, h nem akarják beönteni a piacokat komolyan, nagyon tartják az eddig elért eredményeket, gondolom fontos pszicho szempontból a továbbiak megítéléséhez

lehet, h a mai esetleges kisebb leöntés után érdemes mondjuk egy óvatos oti longot nyitni

persze a gyj szezon még elöttünk van

#29364 _pda_ Előzmény: #29300

lehet, bár most hajnalban nem ez látszik

az is elképzelhető, h némi öntés reggel, majd fel

#29363 _pda_ Előzmény: #29273

jahhh, csak ez így elég gáz

stabilan tartja a résbetöltés elméletét majdnem a teljesülésig, majd másnap felcsillan a szeme, h jééééééééééééééé

találtam valami egészen mást is a charton

kbf

#29362 _pda_ Előzmény: #29268

nem tudtam gép elött lenni, csak távirányítós volt a történet

nem lehet normális döntést hozni, ha az ember nem látja az összefüggéseket

#29317 Waszeitung Előzmény: #29300

A futik is nagyon fontosak nem csak a zárók :D

Tiszta deja vu-m van nemrég 12200 fogta hatit 2x is,mint most 12600 utána úgy megindultunk mint a tavaszi paré :D,ma zárhattam volna nyerőben shortot,de arra számoltam hogy letörik...egyenlőre nem sikerült.

#29300 NightLord Előzmény: #29209

USA-ból ítélve, ha meglátod a holnapi nyitót, örülni fogsz annak, hogy ma zártad az összes shortodat..

#29268 Waszeitung Előzmény: #29209

Eszetlen ez piac nehéz okosnak lenni,tegnap 4% zakó,ma 2% emelkedés,és úgy fordul a piac hogy el nem hinni,egy óra alatt iszonyat hangulatváltozás van...

Ma reggel iszonyat up,délután estünk mint a kő,úgy gondolom felfelé tartunk még mindig mert az esés piszkosul nem megy,nemrég limites esések voltak....de most próbálunk felfelé kaptatni,utána viszont lesz itt nemulass!

BUX0912

#29209 _pda_

Hi All!

én elkaptam a sz.pó ágat ma

berosáltam BE 15k-s bux elemzésétől, oszt kitettem mindent

természetesen napi maxon

szóval a kedves édes k........ a....... egonnak

nincs valami jókedvem

Re: GL

#29148 Kissherceg Előzmény: #29144

KT = kamattartalom. Az egy éves állampapír hozam/365 szorozva X, amely az évből hátralevő napok számát jelöli.

KT játék az ettő lvaló eltérés.

Re: GL

#29144 simko10 Előzmény: #29133

Szia Kissherceg, most regisztráltam az oldalra, már eddig is olvasgattam naponta, úgy gondoltam néha-néha hozzászólok majd.

Kezdő vagyok, szóval lehet lesznek érdekes kérdéseim:)

Az első... mondanál valamit erről a bizonyos KT-ről ami a bux hatiban van. Hogy mi a következménye annak ha az nagy vagy kicsi, vagy csak egyszerűen nem normális... szóval azt megkösszöném így először:)