Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#293452 BudFox Előzmény: #293451

22,100 elindult lefele

szerk : mindjárt 22.000 -en leszünk. elindult ez lefele...talán bepótoljuk mégis a nyugati eséseket ?

#293450 BudFox Előzmény: #293449

Azt nem értem különben..hogy a FED csak úgy adja ki az új pénzeket...meg nyomtatnak örökké....akkor hogy tud erősödni a dollár ?

#293449 Euroman Előzmény: #293447

110 vagy 118 bank nem mindegy? ráadásul nem voltak nagyok....a nagyok köszönik szépen jól vannak, Fed mindig segít

#293448 BudFox Előzmény: #293447

Trendlines : ha esetleg 22.099 pont alatt lesz, és nem tölti vissza a rést, egy hatalmas szigetfordulós rést kaphatunk!

#293447 BudFox Előzmény: #293434

Hello MEster :-)

Érdekes gondolatok ezek is...

hm...megnézzük van -e erő benne a héten lefelé...ha nincs. majd zárjuk a shortokat...

Persze SP futures szokás szerint pluszban ahogy közeledünk a 9 órához....Hejj...nem tudom mi kéne ahhoz hogy hétfőn ne emelkedjünk...biztos nem elég az a 8 csődbement ban ami a hétvégén volt...ide valami több kéne :-D

#293444 Kezdő Előzmény: #293435

Én gyakran a DAX (vagy politikusaink beszólásai) alapján választok irányt, most is erre készülök. A DAX naposon fejváll alakzat van kialakulóban, szinte majdnem készen is van. Részemről most inkább kivárok egy-két napot, mert erre még shortolnék, lehet, hogy pár darabbal meg is indítom holnap, és ha úgy lesz, felépítem, ha nem, akkor dobom.

A short ellen szól viszont a 6000 pontos érték közelsége (bár addig még lehetne egy kis hasznot csinálni), ez biztosan erős ellenállás lesz. Ha az OTP-t nézem BUX1012 alakító tényezőként, akkor az inkább a rövid távú emelkedést sugallja, naposon egy emelkedő csatorna alján van. Persze nem tudom, mi vár hétfőn, kiesik-e ebből, és ha igen, tartós marad-e ez.

A DAX emelkedő csatornáját május 6-a óta valóban meg lehet rajzolni, de ehhez az kell, hogy innen ne essen tovább, már így is erőltetnem kell a rajzolást ahhoz, hogy benntartsam ebben. Inkább egy felfelé menő éket látnék már bele ebbe az időszakba. Akár egyik, akár másik, mindkét alakzat alján vagyunk most, az ékből kilépés talán még korai, ez is az emelkedésre utal.

Capablanka Dow Jonesban fordított fejvállat említett, ezt úgy látom, behalt, nem is hozta a célárat.

(Jelenleg nem vagyok pozícióban, csütörtökön kiszálltam a tetemes short csomagomból, mert tartottam attól, hogy a pénteki szünnap alatt fordul a piac.)

éS MÉGEGYSZER ELNÉZÉST A…

#293435 lyonell

éS MÉGEGYSZER ELNÉZÉST A HIBÁKÉRT AZ ÍRÁSBAN,GYORSAN ÍROK,GYORSAN GONDOLKODOK,NINCS IDŐM ODAFIGYELÉNI ERRE.SORRY

Vegyük egyszerűbben,mit …

#293434 lyonell

Vegyük egyszerűbben,mit láttunk.Mitlátunk. 26000 ezernél emelkedő trend vége marha nagy esés,és mivel ilyen esésben vannak a legnagyobb megpattanások,utána szépen majdnem plafonig visszavették,aqsztán 20 x-ig le.,ahonnan megvették,ott volt vége az eső trendnek,emelkedés mindifg lasabb ,most aszt láétjuk.Ahogy mindenkit átvertek,és senki nem ismerte fel az eső trendet és 20800 óta az emelkedőt se ismerte fel senki,engem meg minig átcsesznek a pesszimista világvége szurkolók,néha bedőlök.Elviekben ha aszt 26 ezerről esőtrend kezdetének 20 x-et végének vesszük,azóta meginnt egy emelkedő trendben vagyunk,tehát most jöhet nem sokára meginnt egy emelkedő hullám ami újból 26 ezerig esetleg vALÓSZÍNŰBB 28EZERIG HOZHATJA.- nA EZEK A GONDOLATOK FOGALMAZÓDTAK MEG BENNEM,ÉS A LENTEBB ÍRT SOROK.SRÁCOK ZABÁS,kISHERCEG,BUD,HATHOR,RICSI, MINDENKI KÉRLEK TITEKET NÉZZÉTEK ÁT ESZT TI IS,GONDOLKODJATOK RAJTA,SZAKÉRTŐ RAJZOLÓK ELŐ AZ ELEMZÉSEKKEL,VEGYETEK ELLŐ MINDEN SZAKTUDÁST.HA EZT MEGFEJTJÜK MÉG IDŐBEN!!! MEGRAKJUK A TÉTET,GECI NAGYOT KASZÁLHATUNK KÉT HÓNAP ALATT,ÉS UTÁNA PEDIG HA TÉNYLEG CSÚCSRA MEGYÍ MINDEN VÉGIG LONGOLJUK,ASZTÁN PEDIG FENNTRŐL PEDIG SHORT,ÉS A PATTANÓ ELLENÉRE TARTJUK,ÉS KéSZ A TÖBBIEK PEDIG CSINÁLJANAK AMIT AKARNAK.fOGJUNK ÖSSZE FEJTCSÜK MEG,RAKJUK HELYRE,HALYRÁ SKACOK.

#293433 lyonell Előzmény: #293432

Üdv! Passz most tök tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban,nem tudom,aszt gondoltam hogy feljön eddig,de tovább nem látom át:Elviekben innen kéne lennie egy körnek le,hogy senki se érezze jól magát,asztán december előtt pedig megkéne húzzák 1300 fölé,de most nem nyúlok bele,kivárom meginnt a beszzállót,lenntről.

#293432 kissat Előzmény: #293431

Hasonlóképp gondolom.

Trader piac van, mondta egyszer valaki, nem befektetői.

Grat a trédjeidhez!

Ja: Arany is fordulhatna, nem?

#293431 lyonell Előzmény: #293424

Elv.cimballi mindig elhiteti velem,hogy világ vége,amikor elkezdünk esni mindig kiszámolom meddig esünk shortolok , vazzeg ,ezzel semmi baj csak v.hogy mindig elmarad a beszakadás.Mikor szakadtunk be tavasszal?hogy minden teljes maxon,mindenki longolt,semmi jel nem volt,csak egész nap mentünk lfelé minimálisan,még esésnel sem nevezhető módon.most mindenki eszt várja,.Közben újragondoltam,sutba vágtam prechtert,cimballit,stb...

év elején,semmi bux egyszercsak fel 23eter x-ig,asztán le 21800 onnan olyan 2hóapos rally lett amit mindenki végig shortolt öröm volt nézni,21800 longoltam akkor végig 26 ezerig,senki nem számitott rá.Akkor sem volt sokkal jobb semmi sőt rosszabb,mint most.Az időszak hasonló volt a nyári időszakhoz ami ost volt.És most mi történt,23600 ról elvileg hétfőn 21800 on kéne nyitnunk,mindenki a besakadást várja,short,csak nehogy meginnt októberig **** nagy rally legyen belőle felfelé,és beszakadjunk oktoberben váratlanul.Kezdjük az elején. Úgyvettem észre mostmár óvatos mindenki,pl olyan mint Buthán (ország) szép lassan előre,nem nagy léptekkel folyamatos realizálásokkal,meggonodolt szép lassú építkezés,.Nyi grafikonokat néztem,sávozás,de szép lassan mindenhol egyre magasabb aljak,dax: folyamatosan sunyiban magasabb aljak,legútóbb 5900-ról,most 6000 ről,Sp: 1057-ről,most 1064-ről,Bux.: 20800 ról,most 21800 ha minden igaz hétfőn,magasabb aljak magasabb tetők,szép lassú építkezés.Forint épphogy nem esik,inkább erős,ha megindula egy rally,euró lemehet 265-ig akár,dollár 190 x-ig,stb.... Most is megfogta a szinteket esésben a forint.Amerikát úgynézem pénteken visszavették,erre ha jön egy megerősítés hétfőn megvan a magasabbb alj,mehetünk fel.Buxot igaz egész héten esegettünk,de nem volt forgalom,épp ezért reagáltunk ilyn picit de furcsán alááltak végig,jó persze volot eladás de inkább aláálltak.alapkezeleők most jönnek vissza mindd longolni fog iszonyú tőkével,év végi ráhúzás lessz.egyépkénnt meg logikusan be kéne szakadni,ezért nem fogunk. Szerintem ezek most a nyári uborkaszezonban csak kitlált ilyeztgetések,legalább ezen fel le jól keresnk a nagyok,miközben azért szépen veszegetnek,a beszakadás helyett.Befektetőknek sem lenne jókedve ha beszakadnák így év vége előőt,vinnék a milliárdokat a tőzsdék,nem lenne boldog a sok milliárdos.És tudod ezek a prechter félék szerintem kicsit rá is játszanak,nem tudom mennyit fizethetnek ezért nekiik sunyiban.Gondolj bele ezek hatáára kisbüfik mindennt eladak,ezek szépen egész nyáron minde esést megvettek,tartják,kész.Fed tesz még lóvét be,kkína megoldja a gondjait,mi megoldottuk a dolgokat,stbb.... tehát azért szép lassan megoldunk mndentt eggyesével építkezünk stabilan,magasabb aljak magasab b tetők. Tavasszal is eljátszották eszt,megvettk mindent rally,asztán profitot realizáltak gyorsan,ez volt a dagadt újj.Most mi van megvesznek mindennt,asztán rally,és a beszakadás utána,realizűlás,meginnt szép lassú építkezés utána,. stb..... Ezeknek a céljuk a profit,tanultak 2008-ból hidd el mindeggyiknek megvolt a kára.Pl: szép lassan épít,mikor minden tiszta gyors meghúzás,és pénzkivét nem bennthagy minnt rélgen évekre,szerintem eszt láthatjuk.Elviekben megvan az esélye eggy iszonyat rallynak szeptembertől,aminek jöhet az előszele a jövő héten,szóval ha eszt most visszaveszik,és nem esünk egész héten,és pénteken volt a forduló esélyesebbnek tűnik nekem a népi szopatás az eséssel m ég midig,és közben megveszünk mindent,és rally 2hónap,asztán profit kivét.Van akinek nyitva va 33ezer k longja határidőre,stb... Nem lessz e egyszerű,és mivel alapvetően a cél profit csak már nagyobb tapasztalattal,ezért inkább nyitok hétfőn egy longot októberig tartom,asztán szénné shorotlok mindennt,választásokig nem lepődnék meg egy 26ezres duplACSÚCSON. Naggyából ennyi,átgondoltam,megnéztem baszok rá ki mit ír mindig össszekevernek meg viloág végét hitetnek elvelem,de arrqa jutottam jelen heyzetben szept,okt inkább esélyesebb a marha nagy felfelé.

#293424 BudFox Előzmény: #293290

Nézegettem tegnap az SP, és a Bux összehasonlítást.

http://stooq.com/q/?s=es.f&d=20100820&c=5d&t=l&a=lg&b=0&r=bux

Szóval volt a héten az a keddi nap, amikor USA ment felfelé, mi viszont lefelé tartottunk., szerdán is lefele mentünk..meg persze USA is, de mi nagyobbat estünk a héten sokszor, mikor USA nem is esett akkorát....

és hetes felbontásban ugyanott vagyunk most USA -val...

szóval , ha más tényező nem játszik közre, akkor sajnálattal kell megállapítanom, hogy hétfőn ugyanott fogunk kinyitni, mint csütörtökön bezártunk = 22,250 ( ha jól emlékszem itt zártunk ? )

Viszont ha USA -ban is felébredtek a befektetők, hogy itt további esések lesznek akkor mehetünk tovább lefele :

- Német, USA emelkedő trend tört..lehet hogy elkezdik szokás szerint Kelet Európából hazamenekíteni a pénzt.

- Forint esik...ez már önmagában esést hozhat.

- Rossz makro kilátások - további eséseket hozhatnak..

Szóval kinyithatunk 22000 -en is...de amilyen optimista sok marha befektetési alapkezelő van....ezek képesek kinyitni 22450-22500 on is hétfőn.

( Mondom ezt majdnem full pakk shortból ) hát majd meglátjuk

#293312 BudFox Előzmény: #293290

a longokat majd akkor zárom ha lemegy oda ahol a shortokat zárom....zárok még egy adag shortot...akkor már longban leszek..és ha felmegy valamennyit, akkor kidobok egy kis longot is...

bonyolult :D

Itt hétfőig sok minden t…

#293299 Ricsi

Itt hétfőig sok minden történhet, szerintem kár most előre inni a medve bőrére...

Mondjuk ma beesnek 300 pontot, holnap feljönnek 100-at, hétfőn meg 200-at, és mi máris kimaradtunk a lefeléből...

#293290 Kissherceg Előzmény: #293288

bazzz Te beteges pakkot nyomsz, hajrá... 700ponttal 20% az elég érdekes. Mondjuk longjaidat zárogathatnád

#293288 BudFox Előzmény: #293275

Én ráadtam 22.211 -en..de éppen akkor elment az Erste -nek a real -je, de csak a hati..

no azért szépen dagad a short pakk...mostanra már 20 % -ot kerestem vele a pénzemhez mérten...mondjuk ennyit el is buktam előtte amikor ment fel :D

ami ez után jön az már szép lesz .-))

#293279 Zabás Előzmény: #293275

akkor ezt tényleg jól elk..., ha már nincs meg! :(

Azért ne ugorj fejest a déli parton! :)

#293275 Kissherceg Előzmény: #293268

kis ráadás,kis short pakk, de kedvetlen vagyok.... nagyon elcsesztem két hetet.... Pedig a csúcson 23600felett shortoltam be...