Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lyonell Előzmény: #293424

Elv.cimballi mindig elhiteti velem,hogy világ vége,amikor elkezdünk esni mindig kiszámolom meddig esünk shortolok , vazzeg ,ezzel semmi baj csak v.hogy mindig elmarad a beszakadás.Mikor szakadtunk be tavasszal?hogy minden teljes maxon,mindenki longolt,semmi jel nem volt,csak egész nap mentünk lfelé minimálisan,még esésnel sem nevezhető módon.most mindenki eszt várja,.Közben újragondoltam,sutba vágtam prechtert,cimballit,stb...

év elején,semmi bux egyszercsak fel 23eter x-ig,asztán le 21800 onnan olyan 2hóapos rally lett amit mindenki végig shortolt öröm volt nézni,21800 longoltam akkor végig 26 ezerig,senki nem számitott rá.Akkor sem volt sokkal jobb semmi sőt rosszabb,mint most.Az időszak hasonló volt a nyári időszakhoz ami ost volt.És most mi történt,23600 ról elvileg hétfőn 21800 on kéne nyitnunk,mindenki a besakadást várja,short,csak nehogy meginnt októberig **** nagy rally legyen belőle felfelé,és beszakadjunk oktoberben váratlanul.Kezdjük az elején. Úgyvettem észre mostmár óvatos mindenki,pl olyan mint Buthán (ország) szép lassan előre,nem nagy léptekkel folyamatos realizálásokkal,meggonodolt szép lassú építkezés,.Nyi grafikonokat néztem,sávozás,de szép lassan mindenhol egyre magasabb aljak,dax: folyamatosan sunyiban magasabb aljak,legútóbb 5900-ról,most 6000 ről,Sp: 1057-ről,most 1064-ről,Bux.: 20800 ról,most 21800 ha minden igaz hétfőn,magasabb aljak magasabb tetők,szép lassú építkezés.Forint épphogy nem esik,inkább erős,ha megindula egy rally,euró lemehet 265-ig akár,dollár 190 x-ig,stb.... Most is megfogta a szinteket esésben a forint.Amerikát úgynézem pénteken visszavették,erre ha jön egy megerősítés hétfőn megvan a magasabbb alj,mehetünk fel.Buxot igaz egész héten esegettünk,de nem volt forgalom,épp ezért reagáltunk ilyn picit de furcsán alááltak végig,jó persze volot eladás de inkább aláálltak.alapkezeleők most jönnek vissza mindd longolni fog iszonyú tőkével,év végi ráhúzás lessz.egyépkénnt meg logikusan be kéne szakadni,ezért nem fogunk. Szerintem ezek most a nyári uborkaszezonban csak kitlált ilyeztgetések,legalább ezen fel le jól keresnk a nagyok,miközben azért szépen veszegetnek,a beszakadás helyett.Befektetőknek sem lenne jókedve ha beszakadnák így év vége előőt,vinnék a milliárdokat a tőzsdék,nem lenne boldog a sok milliárdos.És tudod ezek a prechter félék szerintem kicsit rá is játszanak,nem tudom mennyit fizethetnek ezért nekiik sunyiban.Gondolj bele ezek hatáára kisbüfik mindennt eladak,ezek szépen egész nyáron minde esést megvettek,tartják,kész.Fed tesz még lóvét be,kkína megoldja a gondjait,mi megoldottuk a dolgokat,stbb.... tehát azért szép lassan megoldunk mndentt eggyesével építkezünk stabilan,magasabb aljak magasab b tetők. Tavasszal is eljátszották eszt,megvettk mindent rally,asztán profitot realizáltak gyorsan,ez volt a dagadt újj.Most mi van megvesznek mindennt,asztán rally,és a beszakadás utána,realizűlás,meginnt szép lassú építkezés utána,. stb..... Ezeknek a céljuk a profit,tanultak 2008-ból hidd el mindeggyiknek megvolt a kára.Pl: szép lassan épít,mikor minden tiszta gyors meghúzás,és pénzkivét nem bennthagy minnt rélgen évekre,szerintem eszt láthatjuk.Elviekben megvan az esélye eggy iszonyat rallynak szeptembertől,aminek jöhet az előszele a jövő héten,szóval ha eszt most visszaveszik,és nem esünk egész héten,és pénteken volt a forduló esélyesebbnek tűnik nekem a népi szopatás az eséssel m ég midig,és közben megveszünk mindent,és rally 2hónap,asztán profit kivét.Van akinek nyitva va 33ezer k longja határidőre,stb... Nem lessz e egyszerű,és mivel alapvetően a cél profit csak már nagyobb tapasztalattal,ezért inkább nyitok hétfőn egy longot októberig tartom,asztán szénné shorotlok mindennt,választásokig nem lepődnék meg egy 26ezres duplACSÚCSON. Naggyából ennyi,átgondoltam,megnéztem baszok rá ki mit ír mindig össszekevernek meg viloág végét hitetnek elvelem,de arrqa jutottam jelen heyzetben szept,okt inkább esélyesebb a marha nagy felfelé.