Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#30908 Kissherceg Előzmény: #30907

az biztos, hogy ötös lottot megnyerném ezt a részvényt kezdenmém felvásárolni és 500on szórni a kicsikre :))

#30881 Sly-- Előzmény: #30827

Megint volt ma 2 millió darab fölösleges valakinek...

Neked meg megint új Mercid van! Jól hoz ez az otp. :-)))))

#30091 Zotya32 Előzmény: #30041

innen milliárdos forgalom mellett esni elég nagy szégyen lenne....

főleg Neked Buxer, mert mindig azt írod, jó a papír, jó a cég, opciós pontok, 1 euró, stb....

azt áruld már el, meg fogom e élni azt a bizonyos napot? 32 éves vagyok ennyit segítek.....

:)

#30054 Inflexio Előzmény: #30041

Azért az nem holnap lesz, tekintve, hogy a jelenlegi árfolyamon ez a cég felének megfordulását jelentené egy nap alatt. Még névértéken is több, mint 10 százalék. Hacsak persze nem lesz addig egy combos tőkeemelés. :-)

#30041 Keg Jenő Előzmény: #29150

Kherceg kiváncsi leszek, hogy az első milliárdos forgalmú phy napon emelkedik vagy csökken e a papír ára. Van egy elméletem.

#29251 Keg Jenő Előzmény: #29150

Csendben szólok, hogy azért csökkentették a keg részesedédét kp-ért, hogy ne kelljen faktor céget bevonni a cevával történő elszámolás okán. kamtozó betét. by T.P. Kezelje bizalmasan Katám.

#29149 Sly-- Előzmény: #29145

Fél évben nem tudok gondolkozni, csak az 5 éves tervek vannak számszerűsítve. :-))))

Mire megnősül a fiad, tarthatsz belőle egy rendes lagzit. :-)))

Ez egy elég jó hír én úg…

#29127 Tumor

Ez egy elég jó hír én úgy gondolom, kár hogy phyl jó hírekre általában esni szokott...:(

#29120 Johny King Előzmény: #29116

A Tőzsdefórum, hogy a picsába teszi fel 6 perc alatt a hírt összefoglalva???

Azt a bennfentes mindenit...

#29119 kata311 Előzmény: #29116

a per

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a

továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja a T. Részvényeseket, hogy a Társaság, mint

felperes valamint a Ceva-Phylaxia Zrt. I. rendű, Ceva Sante Animale II. rendű és

Chinoin Zrt. III. rendű alperesek között folyamatban lévő perben a Fővárosi Ítélőtábla

a 2009. április 21-i tárgyaláson jogerős részítéletével a Fővárosi Bíróság közbenső

részítéletét részben megváltoztatta, és a felperes követelése jogalapjának tekintetében

a Legfelsőbb Bíróság Pfv.IV.20.962/2007./6. sz. végzése alapján kimondta, hogy a

peres felek az 1991. június 14-én kötött Részvénytársasági Szerződéssel a felperes

tulajdonában lévő szabadalmak tulajdonjogát nem ruházták át az I. rendű alperesre.

Erre tekintettel a szabadalmak I. rendű alperes által történt hasznosítására alapított díj

fizetésére irányuló felperesi igény érvényesíthető.

A fenti megállapítás alapján a másodfokú bíróság a felperes által utóbb, az alperesi

viszontkereset miatt előterjesztett semmisségi keresetet elutasította, kiemelve, hogy a

szabadalmak a felperes tulajdonában maradtak, ezért a tulajdonjog átruházására

vonatkozó megállapodás eleve létre sem jött.

Tekintettel arra, hogy a szabadalmak átruházására nem került sor, a másodfokú

bíróság elutasította az I. rendű alperesnek a licenciaszerződés semmisségének

megállapítása iránt előterjesztett kereseti kérelmét.

A fenti jogerős részítélet alapján a per folytatódik, és ezt követően a Fővárosi Bíróság

a felperesi követelés összegszerűségéről, a Ceva-Phylaxia Zrt. által fizetendő

licenciadíj és kamatai mértékéről dönt.