Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#292264 BudFox Előzmény: #292256

mindjárt megpillantom én is :D

na igen..a múltkori kistoppolás az csúnya volt....ezért gondoltam hogy ma is csak ilyen kis forgalmú kiugratás lesz....remélem lecsorgás lesz a végére.

#292256 kerikoma Előzmény: #292241

Igen ismerős nagyon, egyszerre stopolódtunk ki a múltkor, azóta én is kicsit átformáztam a kereskedést a stop beállításával kapcsolatba....:(

daxli szépen csorog lefelé, de a hatit ez egyenlőre nem hatja meg...

#292241 BudFox Előzmény: #292219

de le fogom zárni ha adat után felfelé megy még...még igy is lesz rajta haszon...

azért vettem ki a stop ot, mert akkor tuti hogy onnan fog megfordulni a piac..sokszor volt már igy..

#292219 Ricsi Előzmény: #292215

Pontosan:)

Csak a leendő káromkodás miatt rakja be. Pedig én azt látom, minden bukás azért következik be, mert az ember épp akkor épp azt látja, most már pont fordulni fog a piac...

Ezért zárom én a felét ilyenkor, mert ha fordul, akkor sem kapok szívrohamot, ha meg nem, akkor sem :)

#292215 Amatoregy Előzmény: #292209

Viszont ha nincs stopja, akkor nem is tudja átugorni.

Minden rosszban van valami jó. (Tudod, amikor kis forgalom mellett megy valaki tönkre a vicc szerint... )

#292209 Ricsi Előzmény: #292201

El, és azt láttam, mindenki kérdezi, minek neked a stop, ha kiveszed, de én már rájöttem.

Csak azért kell, mert ha gap up lesz, akkor tudj káromkodni, hogy átugrotta a stop-odat :D:D:D

Nálam 10 percesen kieset…

#292197 Benjoe

Nálam 10 percesen kiesett egy emelkedő háromszögből.

Eddig nem voltam, látom,…

#292188 Ricsi

Eddig nem voltam, látom, pörög a topic rendesen:)

Csináltam neki ellenállá…

#292185 Benjoe

Csináltam neki ellenállást, belevettem 770-nél.

#292183 sbbacsi Előzmény: #292168

Én kevesebbre megyek... csak 2-3 nap, de ilyenkor a napi +5-600 pont meg szokott lenni, úgyhogy semmi pánik.

Hiába mondják, hogy a piacnak mindig igaza van, mert nincs.

Tényleg olyan a piac mintha pár gyereket bezárnál játékokkal egy szobába. Naponta beszólnál nekik, hogy k* nagy baj lesz, ha nem pakolnak el... de egyéb megerősítés híján fél óra alatt elfelejtik az egészet és elvannak a játszadozással. Az a baj, hogy egyszer ki kell jönni a szobából.

Nyáron meg hatványozva ez van. :)

#292182 BudFox Előzmény: #292162

nálatok is meghülyült a Stooq ?

azt írja ki SP -re hogy +0,09 %

mondjuk nem is megy a grafikon...vagy már látják a délutáni adatokat ? :D

800 körül van valami ell…

#292172 Benjoe

800 körül van valami ellenállás, vagy csak 23000 környékén?

#292171 Csilla76 Előzmény: #292168

én meg attól, hogy délután megint heves mozgások és szívatás lesz. nem merek benne maradni a poziban.:-(

európából jó adatok jönnek, amcsiból mostanában szar adatok.

Én attól sz@rom össze ma…

#292168 Benjoe

Én attól sz@rom össze magam, hogy megint el kell mennem 10-12 napra, aztán mire visszajövök megint 23600 felett leszünk.