nono :-))
SC-nek örülnék, hogy a 22865-ös shortomat benyalják a plafonról :)
mindjárt megpillantom én is :D
na igen..a múltkori kistoppolás az csúnya volt....ezért gondoltam hogy ma is csak ilyen kis forgalmú kiugratás lesz....remélem lecsorgás lesz a végére.
Oti + Molly odakötötték a plafonhoz,óriási az ötlet :D
Igen ismerős nagyon, egyszerre stopolódtunk ki a múltkor, azóta én is kicsit átformáztam a kereskedést a stop beállításával kapcsolatba....:(
daxli szépen csorog lefelé, de a hatit ez egyenlőre nem hatja meg...
de le fogom zárni ha adat után felfelé megy még...még igy is lesz rajta haszon...
azért vettem ki a stop ot, mert akkor tuti hogy onnan fog megfordulni a piac..sokszor volt már igy..
Pontosan:)
Csak a leendő káromkodás miatt rakja be. Pedig én azt látom, minden bukás azért következik be, mert az ember épp akkor épp azt látja, most már pont fordulni fog a piac...
Ezért zárom én a felét ilyenkor, mert ha fordul, akkor sem kapok szívrohamot, ha meg nem, akkor sem :)
Viszont ha nincs stopja, akkor nem is tudja átugorni.
Minden rosszban van valami jó. (Tudod, amikor kis forgalom mellett megy valaki tönkre a vicc szerint... )
El, és azt láttam, mindenki kérdezi, minek neked a stop, ha kiveszed, de én már rájöttem.
Csak azért kell, mert ha gap up lesz, akkor tudj káromkodni, hogy átugrotta a stop-odat :D:D:D
Szerintem nem fáradt ki a szemed, amíg visszaolvastál.
Én kevesebbre megyek... csak 2-3 nap, de ilyenkor a napi +5-600 pont meg szokott lenni, úgyhogy semmi pánik.
Hiába mondják, hogy a piacnak mindig igaza van, mert nincs.
Tényleg olyan a piac mintha pár gyereket bezárnál játékokkal egy szobába. Naponta beszólnál nekik, hogy k* nagy baj lesz, ha nem pakolnak el... de egyéb megerősítés híján fél óra alatt elfelejtik az egészet és elvannak a játszadozással. Az a baj, hogy egyszer ki kell jönni a szobából.
Nyáron meg hatványozva ez van. :)
nálatok is meghülyült a Stooq ?
azt írja ki SP -re hogy +0,09 %
mondjuk nem is megy a grafikon...vagy már látják a délutáni adatokat ? :D
800 körül van valami ellenállás, vagy csak 23000 környékén?
én meg attól, hogy délután megint heves mozgások és szívatás lesz. nem merek benne maradni a poziban.:-(
európából jó adatok jönnek, amcsiból mostanában szar adatok.