További jó forumozást elmentem aludni. Sziasztok
csak hosszabbítókat cserélgettem, meg az asztali lámpát átdugtam másik dugajba és ahogy jövök ki az asztal alól megfogom a radiátort és megráz az áram. Először azt hittem az alakítástól van, de nem. Frankón áram van a radiátorban, de nem kicsi.
Ha olyan törékeny vagy, mint a képeden, akkor, semmi bajod nem lesz, egy kis elektromosságtól....:))
Szereltél?
néztem egy kis www.tube8.com -ot. Tuti nincs baj. :):):). De csak belenéztem, mert le vagyok tiltva róla:):):).
köszi, már nem zsibbad, meg vizet is ittam. Most már jobban vagyok.
Ha csak egy pillanatra rázott meg semmit , de ha hosszabb ideig akkor nem igazán tudnád kezelni a klaviatúrát. Tehát csak az ijedség volt nagy szerencsére.
ha komoly, akkor el kell menni orvoshoz
az áramütés következményei lehet csak egy-két nap múlva jelentkeznek...(
Bammeg......
Semmit.....pohár hideg víz.......
mindent megcsinálok, de az áramtól távolt tartom magam....
A k.va életbe megb.szott az áram. Zsibbad a kezem. Ilyenkor mit kell csinálni
Sony psp 3004-el szekál a fiam. Valakinek valami jó tippje? (Az eddigi 39.900 a legjobb)....
Ez az oldal leállás mi miatt van időnként?
Nem megfelelő a tárhely szolgáltató?
:)))
Most hívott egy Kisherceg nevű cég hiteleket ajánlott, gondolom nem te voltál???
elhangzott valahol a DLPH topikban, hogy napi 1-2 doboz cigarettát is elszívott..
ez úgy gondolom önmagában is hozzájárul egy tragikus véghez.. :((( ehhez még tőzsde sem kell..
ne csodálkozz a strand és uszoda belépők árán, sajnos ennyibe kerül az élet manapság
gondolj bele, milyen brutális költségekkel jár egy szezonális objektum fenntartása, mint pl a Palatinus
elég ha csak arra gondolsz, milyen energia igénye van az uszodagépészetnek, NAPI szinten és az év nagyrészében nem termel egy kanyi hasznot sem
de beszélhetünk az uszodákról is, tudod, h nyílt a 16-ban két új uszoda is, gondold el milyen költségekkel járt a beruházás, és milyen pénzeket emészt fel a napi működtetés
szóval ez sem egy egyszerű műfaj
ettől függetlenül a magyar átlagembernek rohadás drága, ez igaz
A jegyek valóban drágák-de a pezsgőfürdővel kapcsolatban nem értek egyet.A miénk már 3 éve szuperül üzemel-kanadai csúcstechnológia-nem kinai szemét-900k-ért------előírt vegyszerezési peródussal nagyon is jól tisztán tartható-----van-hogy napi félnapot is benne vagyok egy jó kis citromos sör társaságában és nagyon is jól és tisztán használható!+-4 csillagos szűllodáknál-ha kiszámolom-hogy a wellnesz szolgáltatás mennnyibe kerülne külön-akkor a szállás és a félpanzió már szinte ingyen van szvsz.
Hát igen.. köszi a részletes leírást.
Ezért sincs az új házamban ilyen csoda, meg pezsgőfürdő sem, pedig a sima akril kádunk többe került, mint egy alap, átlagos pezsgőfürdő, nem kívántam ilyen poshadtvíz visszaforgatásban ülni.
Mosz is felfújható 3x2es medencénk van a gyerekeknek a kertben, amit max. kétnaponta leengedek, de akkor csak mi fürdünk benne.
Zabásnak pont panaszkodtam miylen drágák a strandok.
Palatinuszon voltunk pár hete, hétköznap a családi jegy, 2felnőtt két kis gyermek: 7400FT.
Gondoltam csak 10.000FT-ot viszek magammal a strandra, nehogy lenyúlják a zsénket a lesipuskások, vettem előtte a pékségben túrós táskát, kakaóscsigát, stb.. majd 1500FT elment, így be voltam tojva amikor a pénztáros nő kimondta a családi jegy árát, ami egyébként hétköznap a hétvégihez képest kedvezményes volt.
Mostani Aggteleki túrán bementünk Miskolctapolcára, ott is 7600FT a családi jegy, de csak három órára, utána percenként, személyenként 5FT!
Tiszta rablás az egész. Mi lenne, ha adnák a jegyet 3000FTért és többet menne az ember??
szóval, nem véletlenül vannak a fekál és coccus komponensek, szerintem senki nem tusol le tökéletesen egy fürdőzés elött
gondolj el egy gyereket altájon ;-)
erre szolgál egy jólműködő uszodagépészet a megfelelő vegyszerekkel, és HOZZÁÉRTÉSSEL, h kompenzálja, semlegesítse a mellékhatásokat :DD