Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#291669 rbbj11 Előzmény: #291664

nekem meg nem szokásom ilyet mondani, de hidd el, mostanában több hsz-ből is kiérződött (nem az irányomba, csak időnként fel-felbukkanókból), h. jól, mi több a szokásosnál is jobban megy a szekér. :) (re:Nem szokásom észt osztogatni)

#291668 rbbj11 Előzmény: #291664

nem baj.

Egyébként én alapvetően US és európai piacokat követve szemlélem a hatit, mint az itt köztudott. Mivel azok most rövidre messze nem longot mutatnak, hanem ékből letörést, fals kitörést stb-t, és a bux is időközben megállt az emelkedésben, így már teljesen más a kép. Mindig is voltak váratlan fordulatok a börzén, és ehhez az égvilágon semmi köze a kapkodásnak. Sosem kapkodok.

#291664 Ricsi Előzmény: #291658

Nem szokásom észt osztogatni, de te most nagyon kapkodóra vetted a figurát. Eddig longos volt a hati, most shortos. Nem értelek, jó lovag :)

#291658 rbbj11 Előzmény: #291657

ez már röhej...napok óta jelentősen esik usa, bux semmit...

de még a dax-ot is jelentősen felülteljesítve nem esünk semmit. Éves szinten is felülteljesítünk. A teljes ralliban is %-osan a legjobb index. Nevetséges, komolyan.

#291489 lyonell Előzmény: #291488

Elvileg a meglepi kedvéért,most vissza teszt over,megyünk le hatit szerintem a 21800 nem fogja megállitani,és csak olyan 20800 környéke,ha meg mégis kis visszateszt az nagyon pici lessz,23 ig max,de onnan meginnt over.

akkor lessz meglepi,ha a…

#291487 lyonell

akkor lessz meglepi,ha a visszateszt elmarad

és majd még jön 8% lefelé hétfő kedd és szedán,és csak asztán viszateszt :) jó lessz a záró is. Persze nem usában,hatiban :) :)

#291483 concorder Előzmény: #291481

én longba vok szal mehet nyugodtan:)

mondjuk ma már ugynézki enyhe minuszos zárásuk lesz, de

jövőhéten valszeg korrekcio jön

usákék visdszakell teszteljék az MA200-as mozgokat:)

szal a hét első felére mind forexben mind indexekben korrekciot várok az eheti %5-os esések után

#291481 BudFox Előzmény: #291479

egy picit valóban feljebb jött az olaj...de valóban ez indokolná hogy az egész piacot zölbe vigyék ? nevetséges ez az USA piac is...eszetlen barmok...arra mennek amerre a Guruk parancsolják.

#291479 concorder Előzmény: #291477

eddig az olaj ára pattant vagy 20 perc alatt majd visszaadta az 1%os esését, így esélyt látok arra h ma a végét megtépik egy kicsit és pluszos zárás lesz

#291477 BudFox Előzmény: #291440

talán..ha kis szerencsénk van akkor USÁkok is negatívban zárnak..de nem nagyon megy ma nekik az esés...

#291440 akpo7 Előzmény: #291434

Zaroban BUX is 200 napos alatt, ha jol latom, de nem szignifikansan. + van egy szinte napi min. BUX zaronk is. Hati feljebb a napi min.-nel, mert kitagult a KT. Ha meg a multkori min. pont ala is bekerulunk tartosabban, akkor johet a tanc. De ezt mar csak hetfon latjuk meg.

Na visszajött az oldal. …

#291438 Fornit

Na visszajött az oldal.

Tegnap beleadtam záróba, hát nem tetszett a nyitó, de legalább visszajött, és a sajátár alatt zárt.

#291436 BudFox Előzmény: #291434

Na,,, azért csak lett egy kis esés..most már nem rajtunk múlik a további.

hétfőig remélem lesz még lefelé odakinnt..

talán nem megyünk vissza 23000 -re.

OTP -nek ahhoz nagyon sokat kéne emelkednie.