úgy ahogy Te most. Hamarabb észrevettük, hogy helyreállt
úgy ahogy Te most. Hamarabb észrevettük, hogy helyreállt
Hogyan tudtatok a stokíra írni, ha többünknek azt írta, hogy az oldal nem elérhető?
Köszi!
Inkább lekötésre számítottam a végén
ma is meg lehetett volna játszani, de túl magasan nyitott ahhoz, hogy beálljak 19950-re. Persze megint későn jutott eszembe "Fornit réses szabálya" is. Ma oda vissza lehetett volna keresni vele.
Grat neked, figyeltem és drukkoltam. Ha hagyod záróra, még jobban jársz, de az lutri
Tegnap felszúrt értem :) 19950-19150 (200 Ft-os szabály)
Off: Otp short is nyerő lett :)
azt tudom, én arra gondoltam, van akinek 5K otp is kis pakk
Igen, otp olyan, mint egy szemrevaló 40-es, jól tartja magát...
a többitől nem várok sokat, mol mehetne lefelé, de csak miután Chabyért felszúrt.
MOL-ból 50 db, OTP-ből 200 db 1konti
De tudod Te ezt, csak szívatsz :))
ja...így volt ez a recski munkatáborral is...
tévedtem azt hiszem tegnap, semmi jele egyelőre felpattanásnak...max jól tartjuk magunkat
Kinek mi...
Nekem pl a 2000 ccm autó kicsi, másnak meg benzintemető
Először is mindkét oldalon kis pakkok vannak. MOL-ban arra számítok, hogy nem esik ki az emelkedő csatornából. Az OTP meg marad a csökkenőben. A longot továbbvihetem ha akarom(bent állok a könyvben) Az OTP shortot méretéből adódóan sem vihetem tovább.
Olvasom azt is, csak most nem tudom felfogni, mit csinálsz :)
A MOL idén lejött 1000 Ft-ot, az OTI 2000-t. És az áruk 4:1, tehát MOL-nak mondjuk 8 k-t kellett volna esnie.
Persze tudom, nem minden matek:) De ha sok pénz kell OTI-ra, akkor MOL-ból és RG-ből fogják kivenni.
Szúrjon, aztán zuhé, én benne vagyok :))
Lehet, befektető lettél? Usa most bekonyult, bár egy esés előtt még lehet felszúrás, csak állj bent a könyvben
lehet rosszul értelmeztem, de én úgy értettem, hogy most szutykol az emelkedés fibojánál. A 192xx és a 199xx között nagy különbség van.
Ricsi!
Tudod, hogy nincsenek nagy vágyaim 201xx-nél adnám is. Azt se bánom, ha csak felszúr :)
van benne egy ö betű így nem tenném a valós számok halmazába :D