Igen, otp olyan, mint egy szemrevaló 40-es, jól tartja magát...
a többitől nem várok sokat, mol mehetne lefelé, de csak miután Chabyért felszúrt.
Igen, otp olyan, mint egy szemrevaló 40-es, jól tartja magát...
a többitől nem várok sokat, mol mehetne lefelé, de csak miután Chabyért felszúrt.
MOL-ból 50 db, OTP-ből 200 db 1konti
De tudod Te ezt, csak szívatsz :))
ja...így volt ez a recski munkatáborral is...
tévedtem azt hiszem tegnap, semmi jele egyelőre felpattanásnak...max jól tartjuk magunkat
Kinek mi...
Nekem pl a 2000 ccm autó kicsi, másnak meg benzintemető
Először is mindkét oldalon kis pakkok vannak. MOL-ban arra számítok, hogy nem esik ki az emelkedő csatornából. Az OTP meg marad a csökkenőben. A longot továbbvihetem ha akarom(bent állok a könyvben) Az OTP shortot méretéből adódóan sem vihetem tovább.
Olvasom azt is, csak most nem tudom felfogni, mit csinálsz :)
A MOL idén lejött 1000 Ft-ot, az OTI 2000-t. És az áruk 4:1, tehát MOL-nak mondjuk 8 k-t kellett volna esnie.
Persze tudom, nem minden matek:) De ha sok pénz kell OTI-ra, akkor MOL-ból és RG-ből fogják kivenni.
Szúrjon, aztán zuhé, én benne vagyok :))
Lehet, befektető lettél? Usa most bekonyult, bár egy esés előtt még lehet felszúrás, csak állj bent a könyvben
lehet rosszul értelmeztem, de én úgy értettem, hogy most szutykol az emelkedés fibojánál. A 192xx és a 199xx között nagy különbség van.
Ricsi!
Tudod, hogy nincsenek nagy vágyaim 201xx-nél adnám is. Azt se bánom, ha csak felszúr :)
van benne egy ö betű így nem tenném a valós számok halmazába :D
:DDDD
De a 2,12487487173484798ö457454 is egy szám, csak sokan nem akarják megérteni :D
Nem néztem forintra pontosan,kerek szám is szám :D
Lehet, igazad lesz, és úgy járok, mint tegnap. Akkor sem akartam itt zárni, pedig jó lett volna, és 300-on újra short...
Ha már lenne 700...
a hétszázát
nehezen adja meg magát sajna...
16,5e alattról emelkedés fibonál szutykol most,ha ez megvan akkor irány 19,2e....tőlem mehetnénk :D