És még Te cinkelted a longomat? :D Magyar piac eseményeit nézve nem is annyira elrugaszkodott dolog lett volna...
Mindegyik blue napi alj felett van,ez nem túl shortos eddig.
És még Te cinkelted a longomat? :D Magyar piac eseményeit nézve nem is annyira elrugaszkodott dolog lett volna...
Mindegyik blue napi alj felett van,ez nem túl shortos eddig.
Hát, a tegnapi esésnek nem volt sok alapja, kivéve egy gdp-re vetített hírt. Szóval miért esne most sokkal többet?
Persze én is várom a 20K-t, de addig lehet, még longom is lesz:)
Az lenne, csak nehogy megint az a verzió jöjjön, hogy megveszik az esést, mert minden happy.
Akkor majd esik holnap...
Vagy holnapután, neked sietős valahová? :))
Érezd jól magad. Majd egyszer elmondom, mire jó a stop :D
mert ennyire nyitottam, strandra menés lesz, beállok feljebb adni vagy lejjebb.. :)
lehet hogy most esünk még egy picit...ha mások is úgy akarják.
kis short zárva, de longot nem mertem nyitni...
Az ezután lévő hozzászólásokból az is kiderül, hogy ezzel a mondatommal nem állítottam semmi valótlant...pusztán rég használtam a progit...kár ezen lovagolni...nem leszek kisebb a szememben.
En most varakozom, ha mar a reggelt igy elaludtam. Habar nekem igy az 500 mar ellenallasnak tunik. Megvarom, mit kezd a BUXi a 200 napossal.
545re álltam még nyitás előtt. Még láttam is magamat egy darabig a könyvben
"Na de azt miért kérdezik tőled mindig? A Portfolio v. Erste brókerben hozzá lehet adni mint oszlop és látszik mindenkinél. Ezért nem értem miért téged nyaggatnak vele...:)"
mit nem értesz? utána viszakoztál
hati egyébként elérte az ékből kiesés célárát, de lehet cak bux korrigál vissza, hati meg majomkodik...
Annemjo, en csak jovo het csutortoktol. En az ilyen nyitva, nem nyitva dolgokban nem hiszek, ha innom kell. Nyitott kocsma mindig akad. :)
En is oda alltam, erre lejott 400-ra... OTP-t is ma elmeletben remekul lekereskedtem, csak annak nincs nyoma a szamlan...