Nem állítottam hogy most!
Tisztán és érthetően leírtam, hogy régebben amikor még én használtam benne volt. Melyik része volt számodra félreérthető??
Nem állítottam hogy most!
Tisztán és érthetően leírtam, hogy régebben amikor még én használtam benne volt. Melyik része volt számodra félreérthető??
akkor miért állítod..több mint 1éve levette erste.. ne má sok infód legyen...azt mondták szabályellenes..
akkor igen, azóta csak broki tudja...
volt ebből vita is, mint a kisebb részvények könyvének megszüntetéséből az ersténél...
Hát annál régebben de akkor még benne volt, hogy azóta kivették-e nem tudom de 100% hogy volt benne ilyen.
Jelenleg nem tudom megnézni mert nincs szükségem a Pro-ra és csak a WEB-es felületet használom.
éjfélig van nyitva füreden, vasárnapig vagyok kb.
kt nagyon fos, pedig adnám 550 felett
mikor nézted ezt? Mert talán letiltották a progiban 3-4 hónapja...
Meddig vagy? Megyek jovo heten. Kialakithatnank vmi jo strategiat hajnal 3 es 4 kozott vmelyik nap :)
Na de azt miért kérdezik tőled mindig? A Portfolio v. Erste brókerben hozzá lehet adni mint oszlop és látszik mindenkinél. Ezért nem értem miért téged nyaggatnak vele...:)
Áruljátok már el légyszi mik azok az indik??
Az indikatív ár?
:)))
Egy blogban leírtam a módszerem lényegét. Érdekesen jeleníti meg, ha valakinek van valami ötlete. Egyébként meg olvassátok, csak így sokat kell görgetni:)
egészségedre..borban az igazság..másképp látod a világot a dolgaidat..
Így van.
Csak feljebb meg 1 nap alatt szoktunk ennyivel nyitni... nem is kell visszamenni sokáig.
Valahogy lelkesebb az egész felfelé...
De ez így volt a nagybetűs "válságban" is. Shortolgattam, de 1-2 napi nyerőt elvitt utána fél nap emelkedés, ha nem figyelt az ember. Kicsit érzékeny lettem az utóbbi 3 évben a zsigeri belekódolt optimizmusra (mohóságra?).
ott a pont:)
nem írok, Én más ittam... borheteken vagyok, csendesen kész vagyok:D
a 1050 komoly támasz...
Európát usa távvezérli az indexeivel.. globális a tőke napi 24órát dolgozik.. amerika..európa.. ázsia..
elég egy gdp változtatási kacsa.. majd jöhet a mégsenem sőt jobb lehet.. és már is...
buta világ.. usa meg röhög..
ha európát megmalmozzák akkor a buxot oda rakják ahova akarják..