Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#291139 lackok Előzmény: #291135

Nem állítottam hogy most!

Tisztán és érthetően leírtam, hogy régebben amikor még én használtam benne volt. Melyik része volt számodra félreérthető??

#291135 Ibiza Előzmény: #291131

akkor miért állítod..több mint 1éve levette erste.. ne má sok infód legyen...azt mondták szabályellenes..

#291134 Amatoregy Előzmény: #291131

akkor igen, azóta csak broki tudja...

volt ebből vita is, mint a kisebb részvények könyvének megszüntetéséből az ersténél...

#291131 lackok Előzmény: #291123

Hát annál régebben de akkor még benne volt, hogy azóta kivették-e nem tudom de 100% hogy volt benne ilyen.

Jelenleg nem tudom megnézni mert nincs szükségem a Pro-ra és csak a WEB-es felületet használom.

#291116 akpo7 Előzmény: #291094

Meddig vagy? Megyek jovo heten. Kialakithatnank vmi jo strategiat hajnal 3 es 4 kozott vmelyik nap :)

#291115 lackok Előzmény: #291112

Na de azt miért kérdezik tőled mindig? A Portfolio v. Erste brókerben hozzá lehet adni mint oszlop és látszik mindenkinél. Ezért nem értem miért téged nyaggatnak vele...:)

Egy blogban leírtam a mó…

#291102 Ricsi

Egy blogban leírtam a módszerem lényegét. Érdekesen jeleníti meg, ha valakinek van valami ötlete. Egyébként meg olvassátok, csak így sokat kell görgetni:)

#291100 Ibiza Előzmény: #291094

egészségedre..borban az igazság..másképp látod a világot a dolgaidat..

#291096 sbbacsi Előzmény: #291083

Így van.

Csak feljebb meg 1 nap alatt szoktunk ennyivel nyitni... nem is kell visszamenni sokáig.

Valahogy lelkesebb az egész felfelé...

De ez így volt a nagybetűs "válságban" is. Shortolgattam, de 1-2 napi nyerőt elvitt utána fél nap emelkedés, ha nem figyelt az ember. Kicsit érzékeny lettem az utóbbi 3 évben a zsigeri belekódolt optimizmusra (mohóságra?).

#291089 Ibiza Előzmény: #291060

a 1050 komoly támasz...

Európát usa távvezérli az indexeivel.. globális a tőke napi 24órát dolgozik.. amerika..európa.. ázsia..

elég egy gdp változtatási kacsa.. majd jöhet a mégsenem sőt jobb lehet.. és már is...

buta világ.. usa meg röhög..

ha európát megmalmozzák akkor a buxot oda rakják ahova akarják..