Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#290942 concorder Előzmény: #290937

hülyeséget ne beszélj:)

itt a cikkből egy részlet:

"Szeptember elejéig tarthat a jelenlegi jó hangulat, a részvénypiaci tetőépítés után azonban évekig tartó esés jöhet, mondja Peter Eliades. "

#290937 pruntyoke Előzmény: #290907

Peter Eliades pont a mai napot jelölte meg cikkében, hogy bekövetkezik a zuhanás...

lehet, hogy ő indította el a lavinát a jóslatával?? :s

#290927 rbbj11 Előzmény: #290896

otp gyj mindig jobb a vártnál, m. vastag bőrük van az arcon, az ügyfelet szétlopni. Persze a reakc. a körny-nek megfelelően limitált idejű és mértékű lesz

#290901 pruntyoke Előzmény: #290896

sajnos semmi jót..

még ha jó is lenne a gyj - szerintem - akkor is esni fogunk

ha futik és ázsia is úgy gondolja :(((

mai usa indexeket nézve..... :(((

#290893 Kezdő Előzmény: #290841

Ha megkérhetlek benneteket, arról a kiszállóról értesítsetek már engem is...

#290868 kerikoma Előzmény: #290864

így van...

Majd hétvégén, de inkább törköly lesz részemről:)) Jó kis pince ásás, falazás stb:))))

#290866 Euroman Előzmény: #290850

nekem az utolsó mentsváram a fed volt...hétfőn gondolkodtam a kilépésen, de magyar piac nyugodt volt, usa is jól zárt....kedd reggel ledöbbentem, de azt egy figyelmeztetésnek gondoltam a fed számára, hogy lazítson...meg hát a forexen láttam a gyenge kínai adatokat....a fed és a tegnapi usa záró láttán ismét nyugodtan tértem nyugovóra, mert a keddi buktámat úgy gondoltam ma visszahozza, aztán kis bukóval agyő.....a bukó ma tovább hízott és mivel úgy gondoltam usa záróig tovább szakad (bejött), és az otp gyj is lutri, meg a magyar piacot ma mesterségesen tartották, ezért talán jobb egy 3-4-5...%-os újabb bukónapot elkerülni.....sajnos fogalmam sincs mikor lesz megint 2-3 nap folyamatos emelkedés, pedig jó lenne hamar visszahozni a bukót

#290864 Ricsi Előzmény: #290862

Szerintem ez határidős terméknél teljesen természetes.

Keri, egy jó kis narancspálesz? :)

#290861 kerikoma Előzmény: #290860

erre az egyre apellálok, de ha a vártnál csak egy kicsit is rosszabb lesz, akkor sebeimet nyaldosni fogom rendesen.....

de azért talpra állok:) csak lehet, hogy a 1112-nél:))

#290860 rbbj11 Előzmény: #290850

otp gyj miatt sztem lesz lehetőség még relatíve magas kiszállóra holnap nyitóban.

#290850 kerikoma Előzmény: #290847

Igen olvastalak és Te is a végsőkig bíztál, valóban hétfőn még rózsaszín volt minden..... Minden szar makro adatot megvettek, jól gondolkodtál... ez van.... mondjuk én már év végéig nem hozom vissza ezt a buktát, de nem adom fel:)

nagyon peches stopot raktam be, csak azt sajnálom, mert a lufit azt nagyon éreztem, még 1000 pötty bukóba sem voltam ideges, már rég vissza jött volna, de ez van....