így vagy úgy, többünktől sok-sok pénzt vittek el :(
Én ugyanígy jártam....és ma kiszálltam. Félek a nemzetközi folytatástól amit egy otp öntés tetézhet....mivel már láttam limites eső napokat, ezért inkább előre bexartam....bár nem engem kérdeztél, de én is hasonlóan rosszul szálltam be...múlt hétfő becsapott, mikor az ellenállásokat átvitte...
Hathor koma, hihetetlen érzékünk van a jó beszállóra azt már látom:( Mióta bele vettünk Armageddon van az egész világba.... Kiszállót már terveztél valahol vagy még vársz?
Ekkora kva lufi pukkanást csak 24 K felettről gondoltam én barom...
22 247 a http://bet.hu/magyar_egyeb/bux_menun_kivul szerint is
Üdv! Záráskor nem voltam a gép közelében. Mennyin zárt a bux, mert néhol 22.247-et írnak, de a diagramon meg 22.297-et lehet látni. A választ előre is köszönöm.
Kedves Csilla, az a jó az egészben - bozonyos magamfajta szempontból tekintve - , hogy ezek igen lassú folyamatok: "Kínától fosás", meg "államháztartástól fosás", meg stb. Ezek mindig ott vannak a levegőben, csak néhol gyengén, néhol erősen. Tőzsdekrach is van néha, ami persze nem lassú folyamat, hanem hidegverejtékezős, de két-három éven belűl , ha marad a békeidő, nem látunk különösebben nagy gazdasági trónfosztás(oka)t , semelyik féltől.
csak az a durva, hogy eddig kozmetikázták az adatokat. és még minket büntetnek. most kínától foshatnak rendesen. még ha itt maradnak és nem esnek tovább csak holnap, az is jó.
hát én az alján vettem, a záróban. hátha holnap meglepnek minket.
Nekem is mindíg sikerül a csúcson belevenni és a legalján beleadni. Aztán ücsörgök rajtuk, hogy a fene egye meg.
látva most ,hogy már lassan a béka feneke alatt vannak, én meg longot vettem:-), okos mi? jó lenne ha bezárnának - 2,15%on. ahol minket hagytak.
Én is jobban jártam volna, ha csak pihizek. Remélem jó belépő volt, a saját érdekemben is. Most már tényleg esnie kellene.
Köszi.
Nálam maradtak a shortok.
Innen szerintem nem állnak fel. EURUSD hogy néz ki... -2%
A gyj-t meg meglátjuk, de arra alapozva sem várok megváltást. Jó lenne így lefelé befejezni a hete.
szerk: Basszus, gyorsan gépeltem és lefelé helyett felfelét írtam először. Remélem nem szóltam el magam. :)
Pihiztem kicsit. Pozi nélkül voltam, és semmi tőzsdei dologgal nem akartam foglalkozni. Hétfő óta pótolgatom a kimaradtakat, és mára érett meg bennem egy short nyitási gondolat! :))
Rég nem irogattál ide, vagy csak elkerülte a figyelmem?
Inkább a pozibuzergálásommal :D
Usa záró,reggeli futik,Oti gyj...szegény én azt sem tudom mellikre mit alapozzak.
Az az igazság, hogy sokkal kevesebbre gondoltam :-) De azért kösz :-)