Zártam a hülyegyerek longomat...
Zártam a hülyegyerek longomat...
nem tudom
de a mai nap nem normális...még ha elég sokat is esett az otp a lokális maximumról eddig, ami kb. megfelel az amcsi esésnek...
van bő 10 milla nyitott shortállomány, amit 6800-nál kezdtek 5 milláról bővíteni..
az elég sok vevő lehet...
Gondoltam, mert a nevemről rám ismertél volna. Már a g-portálon is ez volt évekkel ezelőtt.
Csányibának nem hiszem hogy van most felesleges 6, 9 milliárdja hogy tartsa az OTP -t 5000 -felett...
ezek valami angol, vagy USA befektetési alapok lehetnek inkább ? passz...na ilyenekről kéne valami elemzés.
Én ismertem régebben egy tőzsdéző Richárdot. Csak nem te vagy?
Melyik-melyik? Hát, nyugatra :)
Asszem felezem a próbalong pakkom,vagy kivágom mindet...vagy legyen 22600 és viszem mindet :D
Ok, én 6 km-re lakom Pesttől, jó lesz :)
majd Herceg szervez akkor valami bulit Pesten :-))
Záró szakaszra leszek én most kíváncsi..hogy előkerülnek -e nagy pakkok...eladási oldalon..stb...vételi oldalon nem számítok erős könyvre, aki akarta az már megvette most.
Nikkei, hang seng, 3% fölött esnek, jelent ez nekünk valamit? Vagy gyorsan változhat?
nem akarok okoskodni...de eddig ha nagyon tartottak minket, akkor az csali amcsi beeséskor volt...
dupla vagy semmit játszanak az oti vevők..
Sanyi bácsi??
Szvsz messze lesz az még,talán jövőre.....
Utolsó Bux kimerülési rés 19500......csak alatta lesz igazán short időszak,addig oldalazás....
Namost: először fisher írt a 18200-ról, aztán én, aztán BudFox . Nem igazság, hogy minket kihagysz a buliból :)