Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#290647 Benjoe Előzmény: #290642

18200-nál, ha merem addig tartani a shortjaimat, jól megkereslek, akárhol laksz, aztán iszunk valami erőset.

Szerintem innen felmenne…

#290644 Kezdő

Szerintem innen felmennek valamennyit, az S&P biztosan nem marad -2%-ban. (Magánvéleményem.)

#290638 Margaretta Előzmény: #290633

Azt nem tudom, hogy fej-váll lesz-e, vagy csak duplacsúcs. Ha tudja valaki, írja ide gyorsan :)

#290637 BudFox Előzmény: #290613

Mester, hol a shortos avatarod ?

én is nagy zuttyra számítok...záró szakaszban sok darabszámra.

#290626 Capablanka Előzmény: #290620

a longosok stoppjait kiütötték hatiban és otiban is

az amcsiknál most teszik ezt...

szerintem...

a többi meg majd kiderül...)

kivettem a short stopot …

#290624 Alex74

kivettem a short stopot 700-ról. egyrészt feleslegesnek tűnik, másrészt oda max felszúr (nem hinném) USA-t elnézve

#290623 concorder Előzmény: #290622

http://twitter.com/concordetrading

ha ezt olvassátok talán okosabbak lesztek:)

Concorde Csoport Erős ma az OTP, miközben a fejlett piacok 2% körül esést mutatnak, a mi bankpapírunk alig 1%-ot esik, ami szokatlan látvány. Néhány elmélet, ami ezt magyarázhatja:

1) a többi bank sokat rallyzott az elmúlt egy hónapban, ehhez - de akár csak a DAX-hoz - képest is nagyon alulteljesítő volt, alulsúlyt/shortot vehetnek vissza benne,

2) emiatt megnőtt a P/BV alapú árazási diszkont is, amely miatt relatíve olcsóvá válhatott más bankokhoz képest, még a kockázatokkal együtt is. Az OTP 1-es, a régiós versenytársak közül sokan 1,6-2-es árfolyam/fizikai könyv szerinti érték mutatón forognak,

3) esetleg a holnapi eredmény miatt aggódik egy shortos, hogy a vártnál jobb lesz.

De talán az alábbi chartok beszélnek a leginkább magukért. Ami szétválik, az gyakran össze is jön. Legalább is a tőzsdén.

#290622 Csilla76 Előzmény: #290620

hát nem tudom, de annyira akarják tartani a gyeplót. csak ha usa feltűnően esik, akkor engednek valamit. mi a túró lehet a háttérben?