Nem tudom elképzelni, hogy legkésőbb záróban ne adnák be otíliát. Rossz nézni, amit hatival is csinálnak, ebből komoly és gyors zutty lehet... Persze szigorúan szvsz!!!
Nem tudom elképzelni, hogy legkésőbb záróban ne adnák be otíliát. Rossz nézni, amit hatival is csinálnak, ebből komoly és gyors zutty lehet... Persze szigorúan szvsz!!!
Akinek kell az sztem már tudja hogy mi lesz....viszont -2% usából is kivi leszek mi lesz holnapra.
Amúgy az ilyen támasztásokból általában felfelé szokott lenni,bár itt már csak a bizonytalanság a biztos.
Ha kicsit is gyengebb lesz az OTP gyors a vartnal, holnap padlot fogunk sztem.
csak tudnám, hogy milyen megfontolásból vesz valaki ilyenkor 85 darabot piacin..
Kósza 5let,ha nem esünk akkor....emelkedni sem tudunk -2% hambira,milyen mutyi piac ez :D
Ez kezd vitzes lenni, sehogy sem engedik el... Ebből nagy poffára esés lesz, csak még nem tudom, hogy nekem, vagy a longosoknak.
Jó kérdés,igazából nem tom,én csak írkálok,Herci lehet tudná a választ...vagy adminnál kérdezz rá.
Hambi egyre csak csúnyul....hatinál is fogy a jókedv :( Viszont betámasztották kicsit,egy hüle ez a pijjac.
Hol lehet megnézni, hogy mitől függ az, hogy mi van írva a nevünk mellé?
Hát persze :-)) mert OTP -t tartani kell 5000 felett bármi áron :D
na majd holnap a gyorsjelentésre lehet hogy bezúg, ha USA -t is adják tovább.
Csak tudnám mi készül itt....vettem hatit :D
Lehetne Sc akár!
Sőt, egy hét alatt, ami visszavan 08.19-ig, el is érhető. Szép kis évforduló lenne...
kisbuxunkat nem engedik lefelé, pedig már a nagyok padlóznak.
mi vagyunk a nagyok...
Kíváncsiságból kerestem arrafele rést a 0912-ben:
09.15. 19426-19440
08.19. 18248-18625
Namost, ha a rések arra valók, hogy betöltődjenek, akkor a 18200-as célárad eléggé összevág a 18248-al
Érdekes, %ban nagyobb - ban van a hati mint az otp, mol, rg triumvirátus bármelyike.
SP 500 -as future kezd padlót fogni..meg a németek is.